Luska Skrevet 10. februar 2011 Skrevet 10. februar 2011 Hvor lenge baker dere potetene, og med eller uten folie rundt? Og hvor mange grader, nederst eller i midten? Tar også mot gode forslag til tilbehør ) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 10. februar 2011 Skrevet 10. februar 2011 Jeg kjøper de største "vanlige" potetene jeg finner uten folie, skjærer kryss i dem og baker dem ca. 75 minutter på 200 grader. Kjempestore poteter må gjerne stå halvannen time. Folien har jeg aldri skjønt vitsten med, med mindre potetene skal legges på glør/grill. Har mistanke om folien i butikkene først og fremst skal få opp prisen på allerede overprisede bakepoteter. 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 10. februar 2011 Skrevet 10. februar 2011 Jeg kjøper de største "vanlige" potetene jeg finner uten folie, skjærer kryss i dem og baker dem ca. 75 minutter på 200 grader. Kjempestore poteter må gjerne stå halvannen time. Folien har jeg aldri skjønt vitsten med, med mindre potetene skal legges på glør/grill. Har mistanke om folien i butikkene først og fremst skal få opp prisen på allerede overprisede bakepoteter. ''Folien har jeg aldri skjønt vitsten med, med mindre potetene skal legges på glør/grill'' Helt enig. Skallet blir jo faktisk sprøtt og spisbart når man legger potetene rett i ovnen (og tilsvarende seigt og uspisbart i folie). 0 Siter
Gjest FruH Skrevet 10. februar 2011 Skrevet 10. februar 2011 Jeg bruker aldri folie rundt. Da trenger de mye lengre steketid. Jeg kjøper bare vanlige store poteter, stikker i dem med en gaffel. Så rett inn i ovnen på 225 grader i ca 40 -45 min. Serveres med stekte baconterninger eller skinkestrimler, mais, løk og rømme samt kryddersmør hvis man liker det. Enkelt og godt, og ikke altfor dyrt heller. 0 Siter
Gjest nammmmmmmmmmm Skrevet 10. februar 2011 Skrevet 10. februar 2011 Du bør prøve hasselbachpoteter, dritgodt til f.eks. biff! Mellomstore poteter skjæres i 2-3 mm tynne strimler (behold skallet på, men vask og skrubb poteta godt først), og ikke skjær helt igjennom, den skal henge sammen. Legg potetene i en smurt form. Dryss over salt, pepper, paprika eller grillkrydder, legg på en dert margarin/smør og strø over revet ost. La steke i ovnen på 180 grader i 40 min. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 10. februar 2011 Skrevet 10. februar 2011 Jeg koker dem først til de blir såvidt litt myke. Da tar det mye kortere tid i stekeovnen. 200 grader i 30-40 min. Jeg bruker ikke folie rundt, da blir det jo bare kokt. Bruker kryddersmør, ost, bacon, rømme, mais og purre 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 10. februar 2011 Skrevet 10. februar 2011 Jeg koker dem først til de blir såvidt litt myke. Da tar det mye kortere tid i stekeovnen. 200 grader i 30-40 min. Jeg bruker ikke folie rundt, da blir det jo bare kokt. Bruker kryddersmør, ost, bacon, rømme, mais og purre Jeg tror kanskje ikke det tar så lang tid i ovnen likevel. Lenge siden jeg har lagd det. 0 Siter
meg__123! Skrevet 10. februar 2011 Skrevet 10. februar 2011 Jeg pleier å ta de i mikroen bare jeg.. I ca 10 min.. Syns de blir like gode Jeg pleier å ha bacon, skinke, mais, løk, ost, kryddersmør, rømme og evt litt dressing ...Naaam, nå ble jeg sulten 0 Siter
Gjest Melis35 Skrevet 10. februar 2011 Skrevet 10. februar 2011 Setter ovnen på de høyeste gradene. Har folie rundt potetene. Ca 1-1,5 time kommer an på str på potetene. Har i kryddersmør,mais,baguett kyllingsalat med karri er godt oppi,ost... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.