Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Det skal jeg ha i dag, men hvordan skal jeg tilberede den? Tilbehør? Jeg er så matlei, tom for idèer. Spurte mine to familiemedlemer, guttungen ville gjerne at jeg stekte kjøttet, he he. Sambo mumlet noe om strimler, men kjøttet er jo litt fint for strimler sånn egentlig. Så, si hva jeg skal bruke den til og hva jeg må handle. På forhånd takk! ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SMIRnøff Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Jeg ville absolutt helstekt en sånn lekerbisken. Men det er godt med noe fløtegreier ved siden av, for det fort bli litt tørt (det er så lite fett i det). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Holmes Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Surres i baconskiver. Serveres med sopp, brokkoli og stekte tomater. Kanskje ovnsbakte båtpoteter. Saus etter ønske, personlig liker jeg en god peppersaus med litt rødvin oppi. Gjerne litt rødvin til maten også 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118300 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Jeg ville absolutt helstekt en sånn lekerbisken. Men det er godt med noe fløtegreier ved siden av, for det fort bli litt tørt (det er så lite fett i det). Helstekt ja, det er snadder. Skal jeg brune den først da eller? Jeg er sauselsker, så saus av noe slag må til! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118302 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Surres i baconskiver. Serveres med sopp, brokkoli og stekte tomater. Kanskje ovnsbakte båtpoteter. Saus etter ønske, personlig liker jeg en god peppersaus med litt rødvin oppi. Gjerne litt rødvin til maten også Rødvin har jeg! ) Skal jeg bare surre den på panna med bacon da eller er det bedre å hive den i ovnen? Jeg er best på tilbehør jeg, det er sambo som står for kjøttdelen vanligvis. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118303 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Holmes Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1297853938' post='4530564] Rødvin har jeg! ) Skal jeg bare surre den på panna med bacon da eller er det bedre å hive den i ovnen? Jeg er best på tilbehør jeg, det er sambo som står for kjøttdelen vanligvis. Hvis du helsteker så kan den kanskje brunes litt i panna før du setter den i ovnen? Forskjellige meninger om det, godt blir det uansett. Bacon kan bare festes rundt hele greia. Det er også med på å tilføre kjøtte litt fett. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118307 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Hvis du helsteker så kan den kanskje brunes litt i panna før du setter den i ovnen? Forskjellige meninger om det, godt blir det uansett. Bacon kan bare festes rundt hele greia. Det er også med på å tilføre kjøtte litt fett. Bacon er alltid snadder! Takker for tips. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118308 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Holmes Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1297854260' post='4530569] Bacon er alltid snadder! Takker for tips. Når skal jeg komme? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118309 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Når skal jeg komme? Jeg er hjemme ca 16.30, så kommer du da kan du få rødvin mens jeg lager maten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118326 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hypoen Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1297853869' post='4530563] Helstekt ja, det er snadder. Skal jeg brune den først da eller? Jeg er sauselsker, så saus av noe slag må til! Hei ! Ja, du bør brune den litt på stekepanna først . Da får den ei fin stekeskorpe og det blir mer smak på kjøttet. Husk også å krydre godt , svin trenger mer krydder enn f.eks storfe / okse. Bon Apetitt ! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118335 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dark-Angel 82 Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Jeg ville stekt den litt på begge sider i pannen, forså i ha den i stekeovnen. Da blir den saftig og god. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118336 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Jeg ville stekt den litt på begge sider i pannen, forså i ha den i stekeovnen. Da blir den saftig og god. Brune den først ja. Da kan jeg egentlig bare hive på lokket da, jeg har sånn dyp stekepanne, så la den helsteke. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118338 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Hei ! Ja, du bør brune den litt på stekepanna først . Da får den ei fin stekeskorpe og det blir mer smak på kjøttet. Husk også å krydre godt , svin trenger mer krydder enn f.eks storfe / okse. Bon Apetitt ! Svin må ha litt smak ja. Jeg får kikke i sambo sin krydderhylle, den er velfylt for å si det mildt. Tror jeg kanskje har lyst på soppstuing også, det er lenge siden vi har hatt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118340 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dark-Angel 82 Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1297857765' post='4530599] Brune den først ja. Da kan jeg egentlig bare hive på lokket da, jeg har sånn dyp stekepanne, så la den helsteke. Ikke dumt å la den koke litt mot slutten. Bare hell i litt vann. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118341 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Ikke dumt å la den koke litt mot slutten. Bare hell i litt vann. Mja, vil ikke baconet jeg tenkte å ha rundt bli litt bløtt da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118342 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1297857898' post='4530603] Mja, vil ikke baconet jeg tenkte å ha rundt bli litt bløtt da? Jeg ville fulgt Holmes' råd: Brune i panna, surre bacon rundt (og gjerne no søtt (f.eks honning) mellom kjøtt og bacon - eller blåmuggost om dere liker det) - pakk inn i folie og etterstek i stekeovnen. NÅ ble jeg sulten! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118346 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Holmes Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1297856509' post='4530587] Jeg er hjemme ca 16.30, så kommer du da kan du få rødvin mens jeg lager maten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118347 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Jeg ville fulgt Holmes' råd: Brune i panna, surre bacon rundt (og gjerne no søtt (f.eks honning) mellom kjøtt og bacon - eller blåmuggost om dere liker det) - pakk inn i folie og etterstek i stekeovnen. NÅ ble jeg sulten! Takker, men det søte er ikke aktuelt, der er jeg sær. Jeg spiser så og si alt, men ikke søtt i middagen. Jeg spiser blåmuggost, men ikke de andre. De spiser hvitmuggost da, det funker jo kanskje? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118355 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1297858881' post='4530616] Takker, men det søte er ikke aktuelt, der er jeg sær. Jeg spiser så og si alt, men ikke søtt i middagen. Jeg spiser blåmuggost, men ikke de andre. De spiser hvitmuggost da, det funker jo kanskje? Hvitmugg har jeg ikke prøvd, men brie er kjempegodt Men altså - godt med bare bacon og altså 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118366 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Del Skrevet 16. februar 2011 Hvitmugg har jeg ikke prøvd, men brie er kjempegodt Men altså - godt med bare bacon og altså Jeg liker brieost veldig godt, brieost på kjøtt, sopp osv sammen med litt sprøstekt bacon er snadder, så det funker kanskje med begge deler. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118373 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.