Gå til innhold

Indrefilet av svin


Anbefalte innlegg

Gjest Shira :o)

Det skal jeg ha i dag, men hvordan skal jeg tilberede den? Tilbehør?

Jeg er så matlei, tom for idèer. Spurte mine to familiemedlemer, guttungen ville gjerne at jeg stekte kjøttet, he he. Sambo mumlet noe om strimler, men kjøttet er jo litt fint for strimler sånn egentlig.

Så, si hva jeg skal bruke den til og hva jeg må handle.

På forhånd takk! ;o)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Shira :o)

Jeg ville absolutt helstekt en sånn lekerbisken. Men det er godt med noe fløtegreier ved siden av, for det fort bli litt tørt (det er så lite fett i det).

Helstekt ja, det er snadder. Skal jeg brune den først da eller?

Jeg er sauselsker, så saus av noe slag må til!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118302
Del på andre sider

Gjest Shira :o)

Surres i baconskiver. Serveres med sopp, brokkoli og stekte tomater. Kanskje ovnsbakte båtpoteter. Saus etter ønske, personlig liker jeg en god peppersaus med litt rødvin oppi. Gjerne litt rødvin til maten også;)

Rødvin har jeg! :o)

Skal jeg bare surre den på panna med bacon da eller er det bedre å hive den i ovnen?

Jeg er best på tilbehør jeg, det er sambo som står for kjøttdelen vanligvis.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118303
Del på andre sider

[quote name=Shira :o)' timestamp='1297853938' post='4530564]

Rødvin har jeg! :o)

Skal jeg bare surre den på panna med bacon da eller er det bedre å hive den i ovnen?

Jeg er best på tilbehør jeg, det er sambo som står for kjøttdelen vanligvis.

Hvis du helsteker så kan den kanskje brunes litt i panna før du setter den i ovnen? Forskjellige meninger om det, godt blir det uansett. Bacon kan bare festes rundt hele greia. Det er også med på å tilføre kjøtte litt fett.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118307
Del på andre sider

Annonse

Gjest Shira :o)

Hvis du helsteker så kan den kanskje brunes litt i panna før du setter den i ovnen? Forskjellige meninger om det, godt blir det uansett. Bacon kan bare festes rundt hele greia. Det er også med på å tilføre kjøtte litt fett.

Bacon er alltid snadder!

Takker for tips.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118308
Del på andre sider

[quote name=Shira :o)' timestamp='1297853869' post='4530563]

Helstekt ja, det er snadder. Skal jeg brune den først da eller?

Jeg er sauselsker, så saus av noe slag må til!

Hei !

Ja, du bør brune den litt på stekepanna først . Da får den ei fin stekeskorpe og det blir mer smak på kjøttet.

Husk også å krydre godt , svin trenger mer krydder enn f.eks storfe / okse.

Bon Apetitt !

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118335
Del på andre sider

Gjest Shira :o)

Hei !

Ja, du bør brune den litt på stekepanna først . Da får den ei fin stekeskorpe og det blir mer smak på kjøttet.

Husk også å krydre godt , svin trenger mer krydder enn f.eks storfe / okse.

Bon Apetitt !

Svin må ha litt smak ja. Jeg får kikke i sambo sin krydderhylle, den er velfylt for å si det mildt.

Tror jeg kanskje har lyst på soppstuing også, det er lenge siden vi har hatt.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118340
Del på andre sider

Annonse

[quote name=Shira :o)' timestamp='1297857898' post='4530603]

Mja, vil ikke baconet jeg tenkte å ha rundt bli litt bløtt da?

Jeg ville fulgt Holmes' råd: Brune i panna, surre bacon rundt (og gjerne no søtt (f.eks honning) mellom kjøtt og bacon - eller blåmuggost om dere liker det) - pakk inn i folie og etterstek i stekeovnen.

NÅ ble jeg sulten! :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118346
Del på andre sider

Gjest Shira :o)

Jeg ville fulgt Holmes' råd: Brune i panna, surre bacon rundt (og gjerne no søtt (f.eks honning) mellom kjøtt og bacon - eller blåmuggost om dere liker det) - pakk inn i folie og etterstek i stekeovnen.

NÅ ble jeg sulten! :)

Takker, men det søte er ikke aktuelt, der er jeg sær. Jeg spiser så og si alt, men ikke søtt i middagen.

Jeg spiser blåmuggost, men ikke de andre. De spiser hvitmuggost da, det funker jo kanskje?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118355
Del på andre sider

[quote name=Shira :o)' timestamp='1297858881' post='4530616]

Takker, men det søte er ikke aktuelt, der er jeg sær. Jeg spiser så og si alt, men ikke søtt i middagen.

Jeg spiser blåmuggost, men ikke de andre. De spiser hvitmuggost da, det funker jo kanskje?

Hvitmugg har jeg ikke prøvd, men brie er kjempegodt :) Men altså - godt med bare bacon og altså :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/360688-indrefilet-av-svin/#findComment-3118366
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...