Dark-Angel 82 Skrevet 16. februar 2011 Skrevet 16. februar 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1297857898' post='4530603] Mja, vil ikke baconet jeg tenkte å ha rundt bli litt bløtt da? Jo, jeg ville ikke kokt baconet, bare indrefileèt. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Skrevet 16. februar 2011 Jo, jeg ville ikke kokt baconet, bare indrefileèt. Men baconet skal jo surres rundt selve fileten. Sånn ellers er jeg enig i at å brune kjøtt og så koke er godt. Grytekjøtt f.eks, brunes, så kokes lenge, gir mørt og herlig kjøtt og god kraft. Hm, tror jeg skal ha hjortegryte i morgen jeg! :sikle: 0 Siter
Dark-Angel 82 Skrevet 16. februar 2011 Skrevet 16. februar 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1297860919' post='4530664] Men baconet skal jo surres rundt selve fileten. Sånn ellers er jeg enig i at å brune kjøtt og så koke er godt. Grytekjøtt f.eks, brunes, så kokes lenge, gir mørt og herlig kjøtt og god kraft. Hm, tror jeg skal ha hjortegryte i morgen jeg! :sikle: Ja, jeg syns ofte kjøttet blir tørt om man helsteker. 0 Siter
Dorthe Skrevet 16. februar 2011 Skrevet 16. februar 2011 Det hadde jeg i går og stekte den med løk, paprika, brokkoli, hvitløk og tomater og så helte jeg litt vann på og lot det trekke slik at det ble litt sky. Krydret med chili og garam masala + salt og pepper og en dæsj med soyasaus 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Skrevet 16. februar 2011 Det hadde jeg i går og stekte den med løk, paprika, brokkoli, hvitløk og tomater og så helte jeg litt vann på og lot det trekke slik at det ble litt sky. Krydret med chili og garam masala + salt og pepper og en dæsj med soyasaus Hørtes godt ut! Vi har ikke spist enda, blir en sen middag. Jeg sovnet jo etter fysio og han dro på skolesamling. Så jeg skal snart sette i gang. 0 Siter
Dorthe Skrevet 16. februar 2011 Skrevet 16. februar 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1297882867' post='4530928] Hørtes godt ut! Vi har ikke spist enda, blir en sen middag. Jeg sovnet jo etter fysio og han dro på skolesamling. Så jeg skal snart sette i gang. Men jeg skjønner at du har en stykke, jeg kjøper bare biffstykker siden jeg stort sett lager til meg sjøl bare. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 16. februar 2011 Skrevet 16. februar 2011 Men jeg skjønner at du har en stykke, jeg kjøper bare biffstykker siden jeg stort sett lager til meg sjøl bare. Har en indrefilet ja. Stikker innom den lokale Rimi nå og da, de har lite kunder og dermed oftre godt kjøtt på halv pris pga dato, og jeg har stor fryseboks. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.