Kelia Skrevet 25. mars 2011 Del Skrevet 25. mars 2011 Skal bake muffins idag som skal brukes i morgen. Holder deg seg til i morgen, eller best å fryse dem ned? Tiner jeg dem i ovn eller i mikro? I tilfelle ovn, ved hvilken temperatur? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 25. mars 2011 Del Skrevet 25. mars 2011 Du trenger ikke fryse dem hvis de skal brukes i morgen. Ved tining av muffins og lignende er langsom tining i romtemperatur best. Da holder de seg ferske lengst. Man kan også tine/varme dem i ovnen, de blir da som helt nybakte, men de å spises ganske raskt, for de vil ellers lett bli tørre. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 25. mars 2011 Del Skrevet 25. mars 2011 Min erfaring er at muffins ikke egner seg spesielt godt til frysing. Du trenger heller ikke fryse dem om du skal bruke dem dagen etter. ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.