mariaflyfly Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 Jepp Og uansett hvor mye vi hyler om at cabaret ikke er noe man serverer i 2011, så foreslås det stadigvekk cabaret her inne. Jeg skjønner det ikke flyfly.. Verden er gal. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 Verden er gal. LIker litt galskap jeg, særlig når det er snakk om cabaret, eller aspik, som vi sier (eller staves det aspic?)! Er faktisk litt usikker på om ungene mine spiser det - tror faktisk hun midterste spiser det med stor iver når hun bare kommer i gang :-) Eldstemann liker helst ikke ting som har vært i sjøen først. I dag hadde vi stekt makrell - og begge jentene grein på nesa da jeg sa det - men de gaflet i seg som bare det, særlig hun eldste. Mmmmmm - det smaker sommer! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mary Poppins Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 Verden er gal. Å ja! Ser nå at kabaret skrives med k og ikke c så jeg får rette på det, men egentig burde det jo ikke skrives i det hele tatt.. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 LIker litt galskap jeg, særlig når det er snakk om cabaret, eller aspik, som vi sier (eller staves det aspic?)! Er faktisk litt usikker på om ungene mine spiser det - tror faktisk hun midterste spiser det med stor iver når hun bare kommer i gang :-) Eldstemann liker helst ikke ting som har vært i sjøen først. I dag hadde vi stekt makrell - og begge jentene grein på nesa da jeg sa det - men de gaflet i seg som bare det, særlig hun eldste. Mmmmmm - det smaker sommer! Stekt makrell er nydelig! Begge mine spiste store mengder av det da de fiska den sjøl på en hyttetur for et par år sida. Jeg har ikke hatt guts til å lage det her hjemme, for jeg synes aldri jeg får ut lukta, og kjøkkenvifta i dette huset er så utrolig mye dårligere enn den jeg hadde før. Men jeg kan jo slenge den på grillen i sommer, det kan da ikke være så vanskelig? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 Lag en stor eggeomelett i ildfast form. Ferdigstill den kvelden før ved å ha i masse egg, skinke, bacon, paprika, løk eller hva du nå har liggende.. Krydre og pepre godt... Sett i stekovnen ca 30- 40 min før dere drar. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 Stekt makrell er nydelig! Begge mine spiste store mengder av det da de fiska den sjøl på en hyttetur for et par år sida. Jeg har ikke hatt guts til å lage det her hjemme, for jeg synes aldri jeg får ut lukta, og kjøkkenvifta i dette huset er så utrolig mye dårligere enn den jeg hadde før. Men jeg kan jo slenge den på grillen i sommer, det kan da ikke være så vanskelig? Nei, jeg lufter for fullt her nå - føler det sitter i både hår og i gardiner :-( - selv om jeg hadde på vifta. Veldig greit på grillen ja! Moro å fiske dem selv :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kalevaala Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 Lag en stor eggeomelett i ildfast form. Ferdigstill den kvelden før ved å ha i masse egg, skinke, bacon, paprika, løk eller hva du nå har liggende.. Krydre og pepre godt... Sett i stekovnen ca 30- 40 min før dere drar. Omelett er godt ja, men ''paprika, løk'' Her hadde mine barn rygget. Det finnes nesten ikke noe verre enn paprika og løk synes de ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nickløsheletiden Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 Jeg skulle likt å se den 4. klassingen som gafla innpå med cabaret. *kvalm* Men foreldrene skulle også dit, vet du :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 Omelett er godt ja, men ''paprika, løk'' Her hadde mine barn rygget. Det finnes nesten ikke noe verre enn paprika og løk synes de ;-) Ser den (men de voksne liker det ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nickløsheletiden Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 Eeeek!! Nei og nei og nei.. Det må være riktig saus til og da mener jeg saus for å helle over. Det er ikke godt slik mange lager det med bare en klatt majones til. Jeg lager en blanding med kefir, remulade og sukker. (mest kefir) Snadder :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 Det må være riktig saus til og da mener jeg saus for å helle over. Det er ikke godt slik mange lager det med bare en klatt majones til. Jeg lager en blanding med kefir, remulade og sukker. (mest kefir) Snadder :-) Veldig enig :-) Jeg har en supergod oppskrift på saus/dressing. Har blitt SÅ skuffet flere ganger når det er aspik, og det bare er simpel majones til. Sausen er halve gleden! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nickløsheletiden Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 Veldig enig :-) Jeg har en supergod oppskrift på saus/dressing. Har blitt SÅ skuffet flere ganger når det er aspik, og det bare er simpel majones til. Sausen er halve gleden! '' Sausen er halve gleden!'' Helt enig :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 6. juni 2011 Del Skrevet 6. juni 2011 Pastasalat 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tusen takk - alle sammen Skrevet 7. juni 2011 Del Skrevet 7. juni 2011 Lag en stor eggeomelett i ildfast form. Ferdigstill den kvelden før ved å ha i masse egg, skinke, bacon, paprika, løk eller hva du nå har liggende.. Krydre og pepre godt... Sett i stekovnen ca 30- 40 min før dere drar. Omelett ja Det var et godt forslag, og enkelt. Tusen takk 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tusen takk - alle sammen Skrevet 7. juni 2011 Del Skrevet 7. juni 2011 Pastasalat Tusen takk for forslag 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.