Gå til innhold

detrusitol og barn


Gjest Krinastin

Anbefalte innlegg

Gjest Krinastin

Min sønn på 9 har fått detrusitol 1 mg. Tok 1 tab. i en uke og økte så til 2/dag. Han fikk da kraftige magesmerter, luftsmerter i mage, sure oppstøt, svimmelhet, hodepine og følte seg veldig uvel. På pakningen leste jeg så at det ikke må gis til barn! Er dette middel testet ut på barn? Er det noe annet middel han kan ta? Han har tidligere forsøkt cetiprin uten særlig hell. Han veier nå 25 kilo, hvor mange piller kan han ta av cetriprin eventuelt? Han er utredet på sykehus m.h.t både natt og dagvæting, og legen som foreskrev preparatet mente det var overaktiv blære som var hans problem. Han skvetter i trusa hele dagen, har problemer med å holde seg hvis han må tisse og tisser i sengen hver natt. Er ganske oppgitt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Siri Harket, uroterapeut

Til Krinastin. Når det gjelder Detrusitol på barn så er det en studie på gang i norden for å se på effekten hos barn. Det er en del barn som allerede har fått medikamentet selv om det ikke er noen ferdige resultater i denne studien.Det er ikke farlig om barn på 9 år får det.Det vi vet er at det kan ta litt tid før medikamentet viser resultater. Når det gjelder ditt barn så tror jeg han hadde hatt godt av å komme til en uroterapeut til samtale og evt. kunne starte et blæretreningsopplegg for ham. Det er ofte ganske komplisert dette med tissemønsteret hos barn, men mange har av ukjent årsak innøvd dårlige dovaner og dette må endres.Målet med blæretrening er at barna etterhvert selv skal kunne styre blæra si og ikke omvent som det er nå for din sønn. med stadig hyppige dobesøk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...