Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Gjest toolate

Her i huset kan man velge mellom kokt skinke, italiensk salat, brunost, gulost, leverpostei, kaviar og fårepølse til hverdags. I helgene dukker det gjerne opp røykelaks, hardkokte egg, roastbeef eller noe annet godt i tillegg. Ingen av oss er særlig begeistret for syltetøy, så det er det sjelden vi har, og sjokoladepålegg er kun til feriebruk.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/368308-p%C3%A5legg-sorter/#findComment-3210046
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...