caprice Skrevet 30. august 2011 Del Skrevet 30. august 2011 Jeg er egentlig en ganske dreven baker siden jeg har allergibarn (og mann) og må lage det meste selv fra bunnen av. I dag lurte jeg dog på om jeg skulle ta den helt ut og ta med boller på foreldremøte. Vi har fått en sammenslått klasse, og mange nye foreldre i klassen. Dog har jeg nødvendigvis et tidsspørsmål her - rekker jeg det? For bollene må jo være ferske. Tenkte derfor jeg skulle ty til en av disse ferdigpakkene med melblanding for boller, noe jeg aldri før har gjort. Derfor folkens: Noen som har en slik blanding å anbefale? Noe som faktisk smaker godt og som er enkelt og greit og kjapt og lage? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 30. august 2011 Del Skrevet 30. august 2011 Ferdig bolleblanding gir perfekte og kjempegode boller. Det spiller liten rolle hvilket merke du kjøper, de smaker godt ferske uansett. Men beregn god tid til heving for luftig resultat. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
grot Skrevet 30. august 2011 Del Skrevet 30. august 2011 Alle bolleblandingene fungerer helt greitt så lenga man serverer de ferske, vel og merke..:-) Skal de stå en dag så merker man stort forskjell på ferdigblanding og hjemmelaga. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 30. august 2011 Del Skrevet 30. august 2011 Alle bolleblandingene fungerer helt greitt så lenga man serverer de ferske, vel og merke..:-) Skal de stå en dag så merker man stort forskjell på ferdigblanding og hjemmelaga. ''Skal de stå en dag så merker man stort forskjell på ferdigblanding og hjemmelaga.'' Tja, gjør man det? Fordelen med ferdig bolleblanding er at man har alt i pakken og slipper å blande mel å diverse selv. At det skulle gi dårligere smak dagen derpå har jeg ingen tro på. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ambrose Skrevet 30. august 2011 Del Skrevet 30. august 2011 Møllerens bolleblanding er den beste! Synes 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 30. august 2011 Del Skrevet 30. august 2011 ''Skal de stå en dag så merker man stort forskjell på ferdigblanding og hjemmelaga.'' Tja, gjør man det? Fordelen med ferdig bolleblanding er at man har alt i pakken og slipper å blande mel å diverse selv. At det skulle gi dårligere smak dagen derpå har jeg ingen tro på. Er det ikke noen tilsetningsstoffer i ferdigbollepakkene, som man ikke har i hjemmelagede boller? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
grot Skrevet 30. august 2011 Del Skrevet 30. august 2011 ''Skal de stå en dag så merker man stort forskjell på ferdigblanding og hjemmelaga.'' Tja, gjør man det? Fordelen med ferdig bolleblanding er at man har alt i pakken og slipper å blande mel å diverse selv. At det skulle gi dårligere smak dagen derpå har jeg ingen tro på. Vel, det er i allefall ikke tvil om at _mine_ boller blir bedre enn ferdigblandingene, om de ikke skal spises helt ferske;-) Boller er jo ikke bare mel. Det er fett og væske også. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Persille1365381127 Skrevet 31. august 2011 Del Skrevet 31. august 2011 Møllerens er veldig bra, har brukt den masse - og har bare gode erfaringer Jeg lager aldri gjærbakst fra bunnen av lenger, jeg bruker bare de pakkene og har oppi litt ekstra kardemomme. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.