Gjest Pyttan Skrevet 16. oktober 2011 Skrevet 16. oktober 2011 Jeg har kokt masse grøt i dag. Går det an å fryse det bort i passe porsjoner? I så fall: Hvordan best tine og varme den igjen? 0 Siter
Gjest Melis36 Skrevet 16. oktober 2011 Skrevet 16. oktober 2011 Jeg har hørt at den lett kan bli tørr når en fryser grøt,men du får ikke lagd noe av litt av grøten da,som rislapper,vaffler,riskrem mmmm noe i den duren?? 0 Siter
Gjest prøvd det Skrevet 16. oktober 2011 Skrevet 16. oktober 2011 Grøten blir kornete og ekkel om du fryser den. Bruk den heller i lapper eller lag riskrem e.l. 0 Siter
Gjest DOLine Skrevet 16. oktober 2011 Skrevet 16. oktober 2011 Disse folka vet ikke hva de snakker om. Fryse risengrynsgrøt går helt fint (gjort det mange manger). 0 Siter
Sør Skrevet 16. oktober 2011 Skrevet 16. oktober 2011 Disse folka vet ikke hva de snakker om. Fryse risengrynsgrøt går helt fint (gjort det mange manger). ''Fryse risengrynsgrøt går helt fint '' Jeg tror ikke det var frysingen, men tiningen, som var problemet! ;-) Med vennlig hilsen 0 Siter
Gjest DOLine Skrevet 16. oktober 2011 Skrevet 16. oktober 2011 ''Fryse risengrynsgrøt går helt fint '' Jeg tror ikke det var frysingen, men tiningen, som var problemet! ;-) Med vennlig hilsen "prøvd det" og "Melis36" skriver ingen ting om tining. Og man tiner selvfølgelig på vanlig måte, altså sakte over natten i kjøleskapet. 0 Siter
Persille1365381127 Skrevet 16. oktober 2011 Skrevet 16. oktober 2011 Går fint å fryse! Men ikke tine i mikro eller legg den frossen i gryten. Den blir bedre om du tiner over natt i kjøleskap slik DOLine skriver. Om du MÅ sjokktine, så tin på svak varme i tykkbunnet kjele... 0 Siter
Gjest ambrose Skrevet 17. oktober 2011 Skrevet 17. oktober 2011 Det går helt fint La den tine på benken, er mitt råd. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.