Gå til innhold

Risengrynsgrøt


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

''Fryse risengrynsgrøt går helt fint ''

Jeg tror ikke det var frysingen, men tiningen, som var problemet! ;-)

Med vennlig hilsen

"prøvd det" og "Melis36" skriver ingen ting om tining. Og man tiner selvfølgelig på vanlig måte, altså sakte over natten i kjøleskapet.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/371149-risengrynsgr%C3%B8t/#findComment-3243686
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...