Gjest gourmetz Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 Hvilket pålegg foretrekker du på matpakka? Jeg har fått en ny favoritt, chorizo mmmm 10 ganger bedre enn både salami og fårepølse 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 Jeg spiser ost. Vanlig hvit ost. Alltid. Både hjemme og på matpakka. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3286716 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ambrose Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 Jeg spiser ost. Vanlig hvit ost. Alltid. Både hjemme og på matpakka. Oi, blir du ikke lei av hvit ost år du alltid spiser det ? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3286772 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest HHP58 Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 Fenalår,men det er for dyrt til daglig.Brunost,Jarlsberg,kaviar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3286848 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 Oi, blir du ikke lei av hvit ost år du alltid spiser det ? ''Oi, blir du ikke lei av hvit ost år du alltid spiser det '' Jeg tenker ikke over hvorvidt jeg blir lei av ost eller ikke. Synes det smaker godt uansett...spiser minst en kilosost i uka. Og tar gjerne en skive eller to om jeg er snopen på noe godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3287142 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ånden Skrevet 16. januar 2012 Del Skrevet 16. januar 2012 ''Oi, blir du ikke lei av hvit ost år du alltid spiser det '' Jeg tenker ikke over hvorvidt jeg blir lei av ost eller ikke. Synes det smaker godt uansett...spiser minst en kilosost i uka. Og tar gjerne en skive eller to om jeg er snopen på noe godt. Har du majones på da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3287296 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 16. januar 2012 Del Skrevet 16. januar 2012 Kaviar med gulost over - makrellfilet, det er favorittene mine 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3287330 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trådstarter Skrevet 16. januar 2012 Del Skrevet 16. januar 2012 Fenalår,men det er for dyrt til daglig.Brunost,Jarlsberg,kaviar. Mmmm fenalår er digg :-) Men chorizo er et bra alternativ. Det er vel en slags spansk spekeskinke?? Hmm.. selges ferdig oppskjært i tynne skiver. Herlig aroma, ikke sterkt krydret... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3287344 Del på andre sider Flere delingsvalg…
trollemor;o) Skrevet 16. januar 2012 Del Skrevet 16. januar 2012 nugatti... må ha det, bare MÅ! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3287346 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 16. januar 2012 Del Skrevet 16. januar 2012 Har du majones på da? ''Har du majones på da?'' Nei fysj, jeg har aldri prøvd majones på ost. Men godt smør under må det være. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3287373 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 16. januar 2012 Del Skrevet 16. januar 2012 I helger og andre ganger da vi har grove rundstykker eller noe annet litt ekstra: Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell. Sunnmøre peppermakrell i blå boks, den er uten tomatsaus (akkurat som makrellen er fra naturens side). Til daglig / i matpakka: Nøkkelost. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3287376 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 16. januar 2012 Del Skrevet 16. januar 2012 Vossafår, Norvegia-ost, eller leverpostei (den firkanta ferske, husker ikke merket). Helst med Bremykt under. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3287377 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trådstarter Skrevet 16. januar 2012 Del Skrevet 16. januar 2012 I helger og andre ganger da vi har grove rundstykker eller noe annet litt ekstra: Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell. Sunnmøre peppermakrell i blå boks, den er uten tomatsaus (akkurat som makrellen er fra naturens side). Til daglig / i matpakka: Nøkkelost. Å ja.... den påleggslaksen er dritgod. Selv min mann som ikke er så glad i laks på skiva (sånn vanlig laksefilet) syntes den var god, akkurat passe str og passe tykk og god smak. Vi har mest kjøpt den i naturelle, men den krydrede var også god. Ugh har en svær side med røkt laks i kjøleskapet vi må få brukt opp snart. men har lest om noen varmretter hvor man kan bruke røkt laks, så vi får se 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3287429 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anki Skrevet 16. januar 2012 Del Skrevet 16. januar 2012 Gulost (Synnøve Finden) med paprika, salami, hardkokt eller "smilende" egg, lys misværost (brunost). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3287441 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Har ikke matpakke, men på brødskiver hjemme har nok Mills kaviar vært den store vinneren de sistee ca 40 årene. Det er en påleggsort jeg spiser ofte og som jeg aldri har gått lei. Ellers liker jeg bl a Jarlsberg, leverpostei, makrell i tomat mm. Syltetøy spiser jeg så og si aldri på brødskiver. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3288382 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 I helger og andre ganger da vi har grove rundstykker eller noe annet litt ekstra: Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell. Sunnmøre peppermakrell i blå boks, den er uten tomatsaus (akkurat som makrellen er fra naturens side). Til daglig / i matpakka: Nøkkelost. ''Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell. '' Dette har jeg oppdaget nylig. Har ikke smakt naturell, men den som heter laksepastrami. Fra Fiskemannen. Overraskende godt! Husker det for noen år siden fantes en påleggstube med noe tunfiskgreier - det var også veldig godt, men slo tydeligvis ikke an, for det forsvant fra markedet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3288385 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 ''Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell. '' Dette har jeg oppdaget nylig. Har ikke smakt naturell, men den som heter laksepastrami. Fra Fiskemannen. Overraskende godt! Husker det for noen år siden fantes en påleggstube med noe tunfiskgreier - det var også veldig godt, men slo tydeligvis ikke an, for det forsvant fra markedet. Jeg kjøpte også de tubene - både den med tunfisk og den med laks. Syntes det var kjempegodt :-) Synd det forsvant :-( 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3288386 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Jeg kjøpte også de tubene - både den med tunfisk og den med laks. Syntes det var kjempegodt :-) Synd det forsvant :-( Ja, jeg skjønner jo at man ikke kan fortsette å produsere alt mulig, når det ikke er marked for det, men med tanke på at vi har ørten varianter av tubeost, ditto for saltpølsevarianter, syltetøy, søte-kliss-pålegg-med-el-uten-sjoko, så er det synd at det er så få fiskepålegg :-( 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3288389 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Ja, jeg skjønner jo at man ikke kan fortsette å produsere alt mulig, når det ikke er marked for det, men med tanke på at vi har ørten varianter av tubeost, ditto for saltpølsevarianter, syltetøy, søte-kliss-pålegg-med-el-uten-sjoko, så er det synd at det er så få fiskepålegg :-( Enig. Jeg synes det er godt en sjelden gang med makrell i tomat. Peppermakrell er også godt, men de små boksene er jo svindyre, så det er ikke ofte vi kjøper dem. Kjøper heller da fersk rlykt peppermakrell. Men de tubene burde det absolutt være plass til, når det er så mange varianter av så mye annet, som du sier! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3288391 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 18. januar 2012 Del Skrevet 18. januar 2012 ''Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell. '' Dette har jeg oppdaget nylig. Har ikke smakt naturell, men den som heter laksepastrami. Fra Fiskemannen. Overraskende godt! Husker det for noen år siden fantes en påleggstube med noe tunfiskgreier - det var også veldig godt, men slo tydeligvis ikke an, for det forsvant fra markedet. ''...det var også veldig godt, men slo tydeligvis ikke an, for det forsvant fra markedet.'' Typisk for fiskepålegg uten tomatsaus. Stabburet prøvde makrell uten tomat rundt 1980, det het røkmestermakrell og var i samme type boks som de kjente gule, men den var rød. Jeg var antakelig den eneste som likte den varianten, for den forsvant. Husker jeg kjøpte "restopplaget" fra sånne binger med rot i matbutikkene. Nå kjøper jeg Sunnmøres peppermakrell nesten hver uke i håp om at den skal overleve. På Hattings "grove norske" smaker det helt fantastisk. Men det er nesten bare Rema som har den. Veldig enig i at det bør være like mye fiskepålegg som søtt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/#findComment-3288467 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.