Gå til innhold

Favorittpålegg?


Anbefalte innlegg

Gjest gourmetz
Skrevet

Hvilket pålegg foretrekker du på matpakka?

Jeg har fått en ny favoritt, chorizo mmmm

10 ganger bedre enn både salami og fårepølse :)

  • Svar 56
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • morsan

    7

  • Colette

    7

  • laban

    6

  • candyqueen_83

    6

Onsdag1365380628
Skrevet

Jeg spiser ost. Vanlig hvit ost. Alltid. Både hjemme og på matpakka.

Gjest ambrose
Skrevet

Jeg spiser ost. Vanlig hvit ost. Alltid. Både hjemme og på matpakka.

Oi, blir du ikke lei av hvit ost år du alltid spiser det ?

Skrevet

Fenalår,men det er for dyrt til daglig.Brunost,Jarlsberg,kaviar.

Onsdag1365380628
Skrevet

Oi, blir du ikke lei av hvit ost år du alltid spiser det ?

''Oi, blir du ikke lei av hvit ost år du alltid spiser det ''

Jeg tenker ikke over hvorvidt jeg blir lei av ost eller ikke. Synes det smaker godt uansett...spiser minst en kilosost i uka. Og tar gjerne en skive eller to om jeg er snopen på noe godt.

Skrevet

''Oi, blir du ikke lei av hvit ost år du alltid spiser det ''

Jeg tenker ikke over hvorvidt jeg blir lei av ost eller ikke. Synes det smaker godt uansett...spiser minst en kilosost i uka. Og tar gjerne en skive eller to om jeg er snopen på noe godt.

Har du majones på da?

Gjest annlovinda
Skrevet

Kaviar med gulost over - makrellfilet, det er favorittene mine

Gjest trådstarter
Skrevet

Fenalår,men det er for dyrt til daglig.Brunost,Jarlsberg,kaviar.

Mmmm fenalår er digg :-)

Men chorizo er et bra alternativ.

Det er vel en slags spansk spekeskinke?? Hmm.. selges ferdig oppskjært i tynne skiver. Herlig aroma, ikke sterkt krydret...

Onsdag1365380628
Skrevet

Har du majones på da?

''Har du majones på da?''

Nei fysj, jeg har aldri prøvd majones på ost. Men godt smør under må det være.

Skrevet

I helger og andre ganger da vi har grove rundstykker eller noe annet litt ekstra:

Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell.

Sunnmøre peppermakrell i blå boks, den er uten tomatsaus (akkurat som makrellen er fra naturens side).

Til daglig / i matpakka: Nøkkelost.

Skrevet

Vossafår, Norvegia-ost, eller leverpostei (den firkanta ferske, husker ikke merket).

Helst med Bremykt under.

Gjest trådstarter
Skrevet

I helger og andre ganger da vi har grove rundstykker eller noe annet litt ekstra:

Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell.

Sunnmøre peppermakrell i blå boks, den er uten tomatsaus (akkurat som makrellen er fra naturens side).

Til daglig / i matpakka: Nøkkelost.

Å ja.... den påleggslaksen er dritgod. Selv min mann som ikke er så glad i laks på skiva (sånn vanlig laksefilet) syntes den var god, akkurat passe str og passe tykk og god smak. Vi har mest kjøpt den i naturelle, men den krydrede var også god.

Ugh har en svær side med røkt laks i kjøleskapet vi må få brukt opp snart.

men har lest om noen varmretter hvor man kan bruke røkt laks, så vi får se :)

Skrevet

Gulost (Synnøve Finden) med paprika, salami, hardkokt eller "smilende" egg, lys misværost (brunost).

Skrevet

Har ikke matpakke, men på brødskiver hjemme har nok Mills kaviar vært den store vinneren de sistee ca 40 årene. Det er en påleggsort jeg spiser ofte og som jeg aldri har gått lei.

Ellers liker jeg bl a Jarlsberg, leverpostei, makrell i tomat mm.

Syltetøy spiser jeg så og si aldri på brødskiver.

Skrevet

I helger og andre ganger da vi har grove rundstykker eller noe annet litt ekstra:

Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell.

Sunnmøre peppermakrell i blå boks, den er uten tomatsaus (akkurat som makrellen er fra naturens side).

Til daglig / i matpakka: Nøkkelost.

''Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell. ''

Dette har jeg oppdaget nylig. Har ikke smakt naturell, men den som heter laksepastrami. Fra Fiskemannen. Overraskende godt!

Husker det for noen år siden fantes en påleggstube med noe tunfiskgreier - det var også veldig godt, men slo tydeligvis ikke an, for det forsvant fra markedet.

Skrevet

''Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell. ''

Dette har jeg oppdaget nylig. Har ikke smakt naturell, men den som heter laksepastrami. Fra Fiskemannen. Overraskende godt!

Husker det for noen år siden fantes en påleggstube med noe tunfiskgreier - det var også veldig godt, men slo tydeligvis ikke an, for det forsvant fra markedet.

Jeg kjøpte også de tubene - både den med tunfisk og den med laks. Syntes det var kjempegodt :-)

Synd det forsvant :-(

Skrevet

Jeg kjøpte også de tubene - både den med tunfisk og den med laks. Syntes det var kjempegodt :-)

Synd det forsvant :-(

Ja, jeg skjønner jo at man ikke kan fortsette å produsere alt mulig, når det ikke er marked for det, men med tanke på at vi har ørten varianter av tubeost, ditto for saltpølsevarianter, syltetøy, søte-kliss-pålegg-med-el-uten-sjoko, så er det synd at det er så få fiskepålegg :-(

Skrevet

Ja, jeg skjønner jo at man ikke kan fortsette å produsere alt mulig, når det ikke er marked for det, men med tanke på at vi har ørten varianter av tubeost, ditto for saltpølsevarianter, syltetøy, søte-kliss-pålegg-med-el-uten-sjoko, så er det synd at det er så få fiskepålegg :-(

Enig. Jeg synes det er godt en sjelden gang med makrell i tomat. Peppermakrell er også godt, men de små boksene er jo svindyre, så det er ikke ofte vi kjøper dem. Kjøper heller da fersk rlykt peppermakrell.

Men de tubene burde det absolutt være plass til, når det er så mange varianter av så mye annet, som du sier!

Skrevet

''Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell. ''

Dette har jeg oppdaget nylig. Har ikke smakt naturell, men den som heter laksepastrami. Fra Fiskemannen. Overraskende godt!

Husker det for noen år siden fantes en påleggstube med noe tunfiskgreier - det var også veldig godt, men slo tydeligvis ikke an, for det forsvant fra markedet.

''...det var også veldig godt, men slo tydeligvis ikke an, for det forsvant fra markedet.''

Typisk for fiskepålegg uten tomatsaus.

Stabburet prøvde makrell uten tomat rundt 1980, det het røkmestermakrell og var i samme type boks som de kjente gule, men den var rød.

Jeg var antakelig den eneste som likte den varianten, for den forsvant. Husker jeg kjøpte "restopplaget" fra sånne binger med rot i matbutikkene.

Nå kjøper jeg Sunnmøres peppermakrell nesten hver uke i håp om at den skal overleve. På Hattings "grove norske" smaker det helt fantastisk. Men det er nesten bare Rema som har den.

Veldig enig i at det bør være like mye fiskepålegg som søtt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...