Gjest togli Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Jeg er egentlig ganske altetende, men det er lite jeg virkelig liker godt på brødskiva... Jeg spiser stort sett brød kun til frokost lørdag og søndag (Rundstykker som kalles Rugfler er min favoritt!) - og da har jeg alltid Bremykt margarin på, deretter agurk og ekte majones. Nam!! På jobb spiser jeg rugsprø med hvitost. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Uff, her var det ikke mye jeg likte. Ok:-) Jeg liker pålegg som har mye smak:-) Men jeg kan også spise gulost, syltetøy og leverpostei. Jeg er nesten altetende:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290364 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Jeg spiser ikke så mye brød, men knekkebrød. Liker godt de fleste typer spekepølser, makrell i tomat med majones, fersk leverpostei med majones og sylteagurk, russisk rekesalat, røkelaks, roastbiff med remulade ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290366 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Jeg spiser ikke så mye brød, men knekkebrød. Liker godt de fleste typer spekepølser, makrell i tomat med majones, fersk leverpostei med majones og sylteagurk, russisk rekesalat, røkelaks, roastbiff med remulade ) Jeg elsker knekkebrød (av den typen med sesamfrø på) med masse baconost (men det må være den svenske) på :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290373 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Jeg elsker knekkebrød (av den typen med sesamfrø på) med masse baconost (men det må være den svenske) på :-) Jeg vet ikke om jeg har smakt svemsk baconost. Men jeg elsker den svenske rekeosten med røkte reker. Den er fantastisk. Noe helt annet enn den norske rekeosten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290376 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Hva jeg foretrekker i matpakke og hjemme på kjøkkenet er jo to ulike spørsmål. I matpakke foretrekker jeg pålegg som endrer konsistens minst mulig, f.eks. er dobbleltskive med ost, skinke og paprika ok (selv om paprikaen blir litt dvask). Men heldigvis slipper jeg matpakke i hverdagen. Hjemme varierer jeg langt mer, og er blant annet glad i diverse oster som brie, gjerne med tomat til. Men det jeg bestandig må ha i mellom er vanlig brunost - G35 :-). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290378 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Jeg vet ikke om jeg har smakt svemsk baconost. Men jeg elsker den svenske rekeosten med røkte reker. Den er fantastisk. Noe helt annet enn den norske rekeosten. Den svenske baconosten har også mye mer smak enn den norske. Selv om den også heter "Kavli". 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290380 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Den svenske baconosten har også mye mer smak enn den norske. Selv om den også heter "Kavli". Ja, det tror jeg på. Skal prøve ut den neste gang. Den norske rekeosten har jo bare helt oppmalte reker, mens den svenske har hele/halve reker. Er det slik med baconosten og? At den har større baconbiter? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290381 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Ja, det tror jeg på. Skal prøve ut den neste gang. Den norske rekeosten har jo bare helt oppmalte reker, mens den svenske har hele/halve reker. Er det slik med baconosten og? At den har større baconbiter? Ja, det er mer baconbiter. Og selve osten har mer smak. Den finnes både i tuber og begere,men jeg foretrekker begerene. http://www.kavli.se/produkter/bredbarost/bredbarost/Pages/Baconost.aspx Jeg skal lete meg fram til rekeosten neste gang jeg er i Sverige :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290386 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Ja, det er mer baconbiter. Og selve osten har mer smak. Den finnes både i tuber og begere,men jeg foretrekker begerene. http://www.kavli.se/produkter/bredbarost/bredbarost/Pages/Baconost.aspx Jeg skal lete meg fram til rekeosten neste gang jeg er i Sverige :-) Det er denne ) http://www.fjallbrynt.se/Produkter/Ask1/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290388 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Det er denne ) http://www.fjallbrynt.se/Produkter/Ask1/ Det var jo mer en salat enn en tubeost:-) Jeg skal finne den:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290392 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Det var jo mer en salat enn en tubeost:-) Jeg skal finne den:-) Det er tubeost-konsistens. Den finnes på tube og, men jeg kjøper eskene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290397 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Det er tubeost-konsistens. Den finnes på tube og, men jeg kjøper eskene. Ok, gleder meg til og smake den:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290399 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tonie Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Jeg liker alt jeg kan ha rødbeter på. Da er det kanskje rødbeter som egentlig er favorittpålegget mitt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290427 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 I dag handlet jeg på Rema 1000 - og fant fisken din :-) KJøpte to bokser, så nå skal jeg smake den til frokost i morgen! Snakk om å bli påvirket av DOL.... ;-) * forventningsfull * 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290432 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Da burde du smake meksikansk spekepølse, salchicha picante fra Grillstad. Det var virkelig god. Ellers så er jeg svak for roastbiff og forskjellige oster som brie og cheddar(den må være rød ) Og løvtynt kalkunpålegg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290505 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Nei, det var jo ikke så mye franskt, fancy og dilldall der ''Nei, det var jo ikke så mye franskt, fancy og dilldall der :P'' Jeg liker mye fransk og italiensk, men som pålegg er jeg ganske enkel - særlig til frokost foretrekker jeg det helt basale og nesten barnslige. Tunge kjøttpålegg er jeg ikke glad i - kjøtt gjør seg best varmt og med egnet tilbehør, etter min smak. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/3/#findComment-3290645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.