Gå til innhold

Favorittpålegg?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er egentlig ganske altetende, men det er lite jeg virkelig liker godt på brødskiva...

Jeg spiser stort sett brød kun til frokost lørdag og søndag (Rundstykker som kalles Rugfler er min favoritt!) - og da har jeg alltid Bremykt margarin på, deretter agurk og ekte majones. Nam!!

På jobb spiser jeg rugsprø med hvitost.

  • Svar 56
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • morsan

    7

  • Colette

    7

  • laban

    6

  • candyqueen_83

    6

Skrevet

Uff, her var det ikke mye jeg likte.

Ok:-) Jeg liker pålegg som har mye smak:-) Men jeg kan også spise gulost, syltetøy og leverpostei. Jeg er nesten altetende:-)

candyqueen_83
Skrevet

Jeg spiser ikke så mye brød, men knekkebrød.

Liker godt de fleste typer spekepølser, makrell i tomat med majones, fersk leverpostei med majones og sylteagurk, russisk rekesalat, røkelaks, roastbiff med remulade :o)

Skrevet

Jeg spiser ikke så mye brød, men knekkebrød.

Liker godt de fleste typer spekepølser, makrell i tomat med majones, fersk leverpostei med majones og sylteagurk, russisk rekesalat, røkelaks, roastbiff med remulade :o)

Jeg elsker knekkebrød (av den typen med sesamfrø på) med masse baconost (men det må være den svenske) på :-)

candyqueen_83
Skrevet

Jeg elsker knekkebrød (av den typen med sesamfrø på) med masse baconost (men det må være den svenske) på :-)

Jeg vet ikke om jeg har smakt svemsk baconost. Men jeg elsker den svenske rekeosten med røkte reker. Den er fantastisk. Noe helt annet enn den norske rekeosten.

Gjest Elextra
Skrevet

Hva jeg foretrekker i matpakke og hjemme på kjøkkenet er jo to ulike spørsmål.

I matpakke foretrekker jeg pålegg som endrer konsistens minst mulig, f.eks. er dobbleltskive med ost, skinke og paprika ok (selv om paprikaen blir litt dvask). Men heldigvis slipper jeg matpakke i hverdagen.

Hjemme varierer jeg langt mer, og er blant annet glad i diverse oster som brie, gjerne med tomat til. Men det jeg bestandig må ha i mellom er vanlig brunost - G35 :-).

Skrevet

Jeg vet ikke om jeg har smakt svemsk baconost. Men jeg elsker den svenske rekeosten med røkte reker. Den er fantastisk. Noe helt annet enn den norske rekeosten.

Den svenske baconosten har også mye mer smak enn den norske. Selv om den også heter "Kavli".

candyqueen_83
Skrevet

Den svenske baconosten har også mye mer smak enn den norske. Selv om den også heter "Kavli".

Ja, det tror jeg på. Skal prøve ut den neste gang. Den norske rekeosten har jo bare helt oppmalte reker, mens den svenske har hele/halve reker. Er det slik med baconosten og? At den har større baconbiter?

Skrevet

Ja, det tror jeg på. Skal prøve ut den neste gang. Den norske rekeosten har jo bare helt oppmalte reker, mens den svenske har hele/halve reker. Er det slik med baconosten og? At den har større baconbiter?

Ja, det er mer baconbiter. Og selve osten har mer smak. Den finnes både i tuber og begere,men jeg foretrekker begerene.

http://www.kavli.se/produkter/bredbarost/bredbarost/Pages/Baconost.aspx

Jeg skal lete meg fram til rekeosten neste gang jeg er i Sverige :-)

candyqueen_83
Skrevet

Det var jo mer en salat enn en tubeost:-) Jeg skal finne den:-)

Det er tubeost-konsistens. Den finnes på tube og, men jeg kjøper eskene.

Skrevet

Det er tubeost-konsistens. Den finnes på tube og, men jeg kjøper eskene.

Ok, gleder meg til og smake den:-)

Skrevet

Jeg liker alt jeg kan ha rødbeter på. Da er det kanskje rødbeter som egentlig er favorittpålegget mitt?:)

Skrevet

I dag handlet jeg på Rema 1000 - og fant fisken din :-) KJøpte to bokser, så nå skal jeg smake den til frokost i morgen!

Snakk om å bli påvirket av DOL.... ;-)

* forventningsfull *

Skrevet

Da burde du smake meksikansk spekepølse, salchicha picante fra Grillstad. Det var virkelig god.

Ellers så er jeg svak for roastbiff og forskjellige oster som brie og cheddar(den må være rød ;)) Og løvtynt kalkunpålegg.

Gjest Elextra
Skrevet

Nei, det var jo ikke så mye franskt, fancy og dilldall der :P

''Nei, det var jo ikke så mye franskt, fancy og dilldall der :P''

Jeg liker mye fransk og italiensk, men som pålegg er jeg ganske enkel - særlig til frokost foretrekker jeg det helt basale og nesten barnslige. Tunge kjøttpålegg er jeg ikke glad i - kjøtt gjør seg best varmt og med egnet tilbehør, etter min smak.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...