Gå til innhold

Spiser du MUK?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Siden jeg ikke klarer smaken av kyllingpølser eller kyllingkjøttdeig og heller ikke spiser nuggets lenger (med mindre jeg lager dem selv) så kan jeg ikke si at jeg spiser muk nei. Makan til ekkel gugge.

Kyllingkjøttdeig kom jeg ikke på. Trodde ikke det var lov å bruke MUK i kjøttdeig her i Norge, uansett type. Om det er lov, så må jeg revurdere kosten, jeg som elsker kyllingkjøttdeig.

:P

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/377600-spiser-du-muk/#findComment-3320700
Del på andre sider

Gjest HHP58

Siden jeg ikke klarer smaken av kyllingpølser eller kyllingkjøttdeig og heller ikke spiser nuggets lenger (med mindre jeg lager dem selv) så kan jeg ikke si at jeg spiser muk nei. Makan til ekkel gugge.

Spiser du pølser,julepølser,og medisterkaker?.Da får du i deg det samme bare av ku,gris og lam.Vil vel anta at hvitt "kjøtt" er bedre enn rødt "kjøtt"?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/377600-spiser-du-muk/#findComment-3320701
Del på andre sider

Annonse

Kyllingkjøttdeig kom jeg ikke på. Trodde ikke det var lov å bruke MUK i kjøttdeig her i Norge, uansett type. Om det er lov, så må jeg revurdere kosten, jeg som elsker kyllingkjøttdeig.

:P

Jeg er ikke sikker på om kyllingkjøttdeigen inneholder muk, men den kan inneholde "noe brusk og fett" og jeg tviler på at de bruker det beste kjøttet til kjøttdeig for å si det sånn...

Bevares - jeg er for å bruke så mye av dyret som mulig, men akkurat blandingsprodukter av kylling klarer jeg ikke.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/377600-spiser-du-muk/#findComment-3320718
Del på andre sider

Spiser du pølser,julepølser,og medisterkaker?.Da får du i deg det samme bare av ku,gris og lam.Vil vel anta at hvitt "kjøtt" er bedre enn rødt "kjøtt"?

Niks, det lages ikke muk av storfe (og svin?) i Norge pga faren for sykdomssmitte. Lam/sau spiser jeg fint lite av fordi jeg ikke er så veldig glad i smaken.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/377600-spiser-du-muk/#findComment-3320720
Del på andre sider

Niks, det lages ikke muk av storfe (og svin?) i Norge pga faren for sykdomssmitte. Lam/sau spiser jeg fint lite av fordi jeg ikke er så veldig glad i smaken.

Det et rart med fårekjøtt. En del ting med kokt fårekjøtt elsker jeg, som f.eks fårikål. Sammr gjelder pinnekjøtt, det er skikkelig snaddermat.

Men stekt fårekjøtt syns jeg direkte er guffent på smak.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/377600-spiser-du-muk/#findComment-3320722
Del på andre sider

Vi har alltid kylling/kalkun pølser og de er dessverre laget av MUK. Vurderer å klage.

Klage? Det er da ikke noe som tvinger deg til å spise hverken kyllingpølser eller -boller. Og så lenge det står i innholdsfortegnelsen og er lovlig å bruke, så har du nok ikke grunnag for noen klage.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/377600-spiser-du-muk/#findComment-3320723
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...