Gjest VeraKa Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Maskinelt ubeinet kjøtt. Jeg har noen kylling nuggets som går i søpla hvis ingen vil ha dem. 0 Siter
Kalevaala Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Jeg prøver å unngå MUK, men det finnes jo i veldig mye, f.eks. pølser - så noe spiser jeg jo. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10064608 0 Siter
Gjest Hmprf Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Vi har alltid kylling/kalkun pølser og de er dessverre laget av MUK. Vurderer å klage. 0 Siter
Mrs D Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Jeg spiser hverken kyllingpølser, kyllingkjøttboller eller kyllingnuggets, så jeg håper jeg kan svare nei på det. Nuggets lager jeg selv, av kyllingfileter. 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Siden jeg ikke klarer smaken av kyllingpølser eller kyllingkjøttdeig og heller ikke spiser nuggets lenger (med mindre jeg lager dem selv) så kan jeg ikke si at jeg spiser muk nei. Makan til ekkel gugge. 0 Siter
Gjest Matmatmat Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Jeg forstår ikke helt hysteriet med MUK. Det er i mye av det vi spiser, og så lenge det smaker godt er det vel bare bra at så mye som mulig på dyret blir utnyttet. 0 Siter
Gjest Melis36 Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Eter vel dette jeg da,og hadde det ikke vært så opplyst hadde mange andre spist det au. 0 Siter
Mrs D Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Siden jeg ikke klarer smaken av kyllingpølser eller kyllingkjøttdeig og heller ikke spiser nuggets lenger (med mindre jeg lager dem selv) så kan jeg ikke si at jeg spiser muk nei. Makan til ekkel gugge. Kyllingkjøttdeig kom jeg ikke på. Trodde ikke det var lov å bruke MUK i kjøttdeig her i Norge, uansett type. Om det er lov, så må jeg revurdere kosten, jeg som elsker kyllingkjøttdeig. 0 Siter
Gjest HHP58 Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Siden jeg ikke klarer smaken av kyllingpølser eller kyllingkjøttdeig og heller ikke spiser nuggets lenger (med mindre jeg lager dem selv) så kan jeg ikke si at jeg spiser muk nei. Makan til ekkel gugge. Spiser du pølser,julepølser,og medisterkaker?.Da får du i deg det samme bare av ku,gris og lam.Vil vel anta at hvitt "kjøtt" er bedre enn rødt "kjøtt"? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Jeg prøver å unngå MUK, men det finnes jo i veldig mye, f.eks. pølser - så noe spiser jeg jo. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10064608 Samme her. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Kyllingkjøttdeig kom jeg ikke på. Trodde ikke det var lov å bruke MUK i kjøttdeig her i Norge, uansett type. Om det er lov, så må jeg revurdere kosten, jeg som elsker kyllingkjøttdeig. Kyllingkjøttdeig er IKKE MUK. 0 Siter
Gjest luftslott Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Kyllingkjøttdeig er IKKE MUK. Det står iallefall i innholdsfortegnelsen om det gjør det. Jeg kjøper stort sett Coop sin kylling kjøttdeig, der er det ikke noe muk. Har unngått det siden jeg så Hellstrøm demonstrere... 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Kyllingkjøttdeig kom jeg ikke på. Trodde ikke det var lov å bruke MUK i kjøttdeig her i Norge, uansett type. Om det er lov, så må jeg revurdere kosten, jeg som elsker kyllingkjøttdeig. Jeg er ikke sikker på om kyllingkjøttdeigen inneholder muk, men den kan inneholde "noe brusk og fett" og jeg tviler på at de bruker det beste kjøttet til kjøttdeig for å si det sånn... Bevares - jeg er for å bruke så mye av dyret som mulig, men akkurat blandingsprodukter av kylling klarer jeg ikke. 0 Siter
Mrs D Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Spiser du pølser,julepølser,og medisterkaker?.Da får du i deg det samme bare av ku,gris og lam.Vil vel anta at hvitt "kjøtt" er bedre enn rødt "kjøtt"? MUK fra storfe og får er i alle fall ulovlig i Norge. 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Spiser du pølser,julepølser,og medisterkaker?.Da får du i deg det samme bare av ku,gris og lam.Vil vel anta at hvitt "kjøtt" er bedre enn rødt "kjøtt"? Niks, det lages ikke muk av storfe (og svin?) i Norge pga faren for sykdomssmitte. Lam/sau spiser jeg fint lite av fordi jeg ikke er så veldig glad i smaken. 0 Siter
Mrs D Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Kyllingkjøttdeig er IKKE MUK. *lettet* For kyllingkjøttdeig bruker jeg mye av. Både fordi det er godt, men også fordi det er billig. 0 Siter
Mrs D Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Niks, det lages ikke muk av storfe (og svin?) i Norge pga faren for sykdomssmitte. Lam/sau spiser jeg fint lite av fordi jeg ikke er så veldig glad i smaken. Det et rart med fårekjøtt. En del ting med kokt fårekjøtt elsker jeg, som f.eks fårikål. Sammr gjelder pinnekjøtt, det er skikkelig snaddermat. Men stekt fårekjøtt syns jeg direkte er guffent på smak. 0 Siter
Mrs D Skrevet 25. mars 2012 Skrevet 25. mars 2012 Vi har alltid kylling/kalkun pølser og de er dessverre laget av MUK. Vurderer å klage. Klage? Det er da ikke noe som tvinger deg til å spise hverken kyllingpølser eller -boller. Og så lenge det står i innholdsfortegnelsen og er lovlig å bruke, så har du nok ikke grunnag for noen klage. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.