Mandolaika Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 Jeg har aldri prøvd å ha brød på roastbiffen jeg. :-) Men jeg liker brød med roastbiff og majones/remulade. :-) 0 Siter
Gjest Psyk av alt Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 Jeg liker helst å ha roasbiffen oppå skiva. Ikke under. 0 Siter
-ssi Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 Elsker roastbiff. Men jeg pleier å ha brødskiva nederst... "Tilbehøret" er gjerne rødbeter, løk, sopp og majones. Eller bare rødbetsalat eller potetsalat. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 God rastbiff er godt; er litt kresen på den. Heller remulade enn majones til, og gjerne litt løk m.m. også. 0 Siter
Gjest Hulderen Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 Det er godt med roastbiff, men uten majones på. 0 Siter
Colette Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 Jeg elsker alt som er rått. Fisk, kjøtt, kjøttdeig osv. Bortsett fra svin/kylling. Men jeg klarer meg uten majones og brød. Carpaccio er snadder:-) 0 Siter
Gjest oidada Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 Jeg liker roastbiff, men foretrekker remulade og løk på. 0 Siter
Mrs D Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 Som noen andre er inne på: Brød først. Roastbiff med remulade og rødløk, og kankje litt Bostonagurker, det er kjempegodt. 0 Siter
Gjest Roastbiff Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 Liker ikke rått kjøtt. Er roastbiff rått kjøtt?? Liker ikke 0 Siter
Gjest oidada Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 Er roastbiff rått kjøtt?? Liker ikke Det behøver det så absolutt ikke være. Roastbiff kan være gjennomstekt om det er det man ønsker. 0 Siter
Colette Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 Det behøver det så absolutt ikke være. Roastbiff kan være gjennomstekt om det er det man ønsker. Roastbiff skal være rosa/rød i midten. Ellers kalles det oksestek. http://no.wikipedia.org/wiki/Roastbiff 0 Siter
Gjest Psyk av alt Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 Er roastbiff rått kjøtt?? Liker ikke Det blir som å spise biff som er rosa i midten, ikke eklere en det. 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 ''Med brød og majones på?'' Ja, men det må også være løk på 0 Siter
Gjest oidada Skrevet 30. mars 2012 Skrevet 30. mars 2012 Roastbiff skal være rosa/rød i midten. Ellers kalles det oksestek. http://no.wikipedia.org/wiki/Roastbiff Jaja, da liker jeg oksestek, kjøpt under navnet roastbiff, med remulade og løk. 0 Siter
morsan Skrevet 31. mars 2012 Skrevet 31. mars 2012 ''Med brød og majones på?'' Ja, men det må også være løk på Ja, løk er et must! Og gjerne også sylteagurk. :-) 0 Siter
morsan Skrevet 31. mars 2012 Skrevet 31. mars 2012 Som noen andre er inne på: Brød først. Roastbiff med remulade og rødløk, og kankje litt Bostonagurker, det er kjempegodt. Now we're talking! :-) Men majones er bedre enn ittno da. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 31. mars 2012 Skrevet 31. mars 2012 Jeg liker roastbiff på brød med rødløk på 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.