Gjest Bombais Skrevet 31. mars 2012 Skrevet 31. mars 2012 Se VGs store pølsetest! http://www.vg.no/mat-og-drikke/artikkel.php?artid=10072664 0 Siter
adhemar Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Haha for en dustete test. Alle de vondeste pølsene med masse krydder og smaksstoffer blanda samman for å lage noe som passerer som "pølse".. Om det er 0 eller 50% muk spiller liten rolle, når resten er salt og stivelse Ok, har ikke smakt "alle der", men ærlig talt, Helt greit at slike produkter er å få kjøpt, men provoserer meg at de skyver ut andre produkter fra butikkhylla. Vil dere ha en ordentlig Muk test ? Lag en karbonde av ren mukmasse og en av karbonadedeig. Så skal vi se hvor vanskelig det er å gjette hva som er hva. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.