smurf78 Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Kjøpte pinnekjøtt før jul som jeg mener var holdbart til mars 2012. Har tatt det ut av pakka den kom i og lagt det i en pose i matboden, men når jeg så på det igår så tyter det på en måte salt ut av det. Det er store hvite saltkorn som kommer ut av kjøttet. Betyr det at kjøttet har blitt dårlig, eller er det bare å ta vekk saltet? 0 Siter
EnolaGay Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Pinnekjøttelskeren på andre siden av kjøkkenbordet her, som svært ofte spiser vestlandsmat på jobb sier at du fint kan ta vekk saltet. Og dersom kjøttet er skjemt så lukter du det! :0) 0 Siter
Mrs D Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Saltet forsvinner jo når du legger pinnekjøttet i vann. Du kjenner det på lukta om det er harskt, og fettet vil være veldig gult. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.