smurf78 Skrevet 4. april 2012 Skrevet 4. april 2012 Skal bake imorgen i 11-tiden. Eggene må være romtemperert og har tatt dem ut av kjøleskapet nå. Tåler de å stå på benken til imorgen? Er ca 22 grader inne 0 Siter
Gjest påskekyckling Skrevet 4. april 2012 Skrevet 4. april 2012 du tar ikke ut egg som du skal bruke i morgen, NÅ. Ta dem ut 1,5 -2 time før start 0 Siter
Katt-ja Skrevet 4. april 2012 Skrevet 4. april 2012 Jeg hadde ikke hatt betenkeligheter med å la dem stå ute natten over... 0 Siter
smurf78 Skrevet 4. april 2012 Forfatter Skrevet 4. april 2012 du tar ikke ut egg som du skal bruke i morgen, NÅ. Ta dem ut 1,5 -2 time før start Nei for jeg tenkte å sove til 11 imorgen 0 Siter
Gjest Walli Skrevet 4. april 2012 Skrevet 4. april 2012 Ja, herre min hatt! Dagens kvinnfolk! Hvorfor svarer du slik? 0 Siter
Gjest bupti Skrevet 4. april 2012 Skrevet 4. april 2012 ''Oppbevar kjølig - men temperér! Egg bør oppbevares kjølig, helst i kjøleskap. Da er de holdbare i flere uker, ja, egentlig i flere måneder. Men, på samme måte som ost, bør egg også tempereres før vi skal bruke dem, da kommer alle eggets gode egenskaper best fram. For egg tåler godt å oppbevares i romtemperatur (på kjøkkenbenken) et par dager før bruk. Man kan også gjerne fryse egg, men da må de knekkes først, og plomme og hvite røres sammen. Plomme og hvite kan også fryses hver for seg.'' Sier Prior. 0 Siter
BobbyPeru Skrevet 5. april 2012 Skrevet 5. april 2012 Hvorfor svarer du slik? Av to grunner: For å antyde at folk i dag ikke har en millimeter råvarekunnskap. Og for at evt hårsåre lesere skal la seg hefte ved en slik formulering. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 5. april 2012 Skrevet 5. april 2012 du tar ikke ut egg som du skal bruke i morgen, NÅ. Ta dem ut 1,5 -2 time før start Hvorfor ikke? Eggene holder seg godt et par døgn i romtemperatur 0 Siter
Gjest Oksen Ferdinand Skrevet 5. april 2012 Skrevet 5. april 2012 De tåler å stå på benken i 2 dager bare det er i skyggen.Jeg har spist egg fra kjøleskap som er 3-6 mnd gamle.Ble ikke syk.Merkelig,men egg er en av de mest hardføre matvarene vi har og overgår både brød og melk.Hvorfor vet jeg ikke.Sikkert noe med at egget er "hermetisk lukket"? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.