Gjest Mrs.Q Skrevet 15. april 2012 Skrevet 15. april 2012 Mat som er fryst som er utgått på dato, er det i orden? F.eks kjøtt som er over et halvt år? 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. april 2012 Skrevet 15. april 2012 Jeg har spist koteletter som var gått over dato med over ett år. De hadde da ligget i fryseren siden før datoen gikk ut. De smakte like godt og jeg ble ikke syk. ) I påska spiste vi viltsteik som sikkert var 3-4 år gammel, frosset i fersk tilstand, like god, men det kjøttet er jo veldig magert da. Fet fisk tåler ikke å ligge mer enn 3-4-5 mnd da, da smaker den fort harskt. Jo feitere kjøttet / fisken er jo raskere harskner det når det er frossent. 0 Siter
laban Skrevet 15. april 2012 Skrevet 15. april 2012 Det går bra hvis det ble frosset ned før det gikk ut på dato og har vært dypfryst hele tiden. Med visse unntak, slik Lillemus nevner. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.