Gå til innhold

Fryst mat


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har spist koteletter som var gått over dato med over ett år. De hadde da ligget i fryseren siden før datoen gikk ut. De smakte like godt og jeg ble ikke syk. :o) I påska spiste vi viltsteik som sikkert var 3-4 år gammel, frosset i fersk tilstand, like god, men det kjøttet er jo veldig magert da.

Fet fisk tåler ikke å ligge mer enn 3-4-5 mnd da, da smaker den fort harskt. Jo feitere kjøttet / fisken er jo raskere harskner det når det er frossent.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/378334-fryst-mat/#findComment-3328845
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...