Gå til innhold

Hvorfor blir kjøttet jeg lager seigt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal vi se. Det står med små bokstaver at kjøttet kommer fra en som kaller seg Rudolf....

Aha. Han er seig som en gammel maratonløper har jeg hørt.

Reinskav? Det skal du vel i så fall steke kjapt på sterk varme?:)

Skrevet

Aha. Han er seig som en gammel maratonløper har jeg hørt.

Reinskav? Det skal du vel i så fall steke kjapt på sterk varme?:)

Jepp, så skal det trekke etterpå. Jeg hadde misforstått hva det vil si å trekke kjøttet.

Nå er det trukket. Nå spiser jeg.

Skrevet

Håper det blir noenlunde spiselig og at du slipper å kaste det!

Nå ble det bedre!

Skrevet

Skal vi se. Det står med små bokstaver at kjøttet kommer fra en som kaller seg Rudolf....

Rudolf er en gammel seig bukk.

Skrevet

Aner ikke. Men det kostet 60 kroner, så da syns jeg det er dumt at jeg ikke skal få til å spise det. Det er jo utrolig proteinrikt.

Jeg spiste en årsgammel elg idag (ikke hele elgen da :-). Jeg vannet den ut i et døgn, så skjærte jeg den i små biter, krydret den og la den i kjøleskapet i ca 2 timer. Ettersom formen min dalte laget min mann ferdig middagen og den ble perfekt :=)

Skrevet

kokes i 2 timer - da blir det supert.

Takk for tips.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...