tonie Skrevet 16. oktober 2012 Skrevet 16. oktober 2012 Skal vi se. Det står med små bokstaver at kjøttet kommer fra en som kaller seg Rudolf.... Aha. Han er seig som en gammel maratonløper har jeg hørt. Reinskav? Det skal du vel i så fall steke kjapt på sterk varme? 0 Siter
cathlin Skrevet 16. oktober 2012 Forfatter Skrevet 16. oktober 2012 Aha. Han er seig som en gammel maratonløper har jeg hørt. Reinskav? Det skal du vel i så fall steke kjapt på sterk varme? Jepp, så skal det trekke etterpå. Jeg hadde misforstått hva det vil si å trekke kjøttet. Nå er det trukket. Nå spiser jeg. 0 Siter
cathlin Skrevet 16. oktober 2012 Forfatter Skrevet 16. oktober 2012 Håper det blir noenlunde spiselig og at du slipper å kaste det! Nå ble det bedre! 0 Siter
Gjest gadmad Skrevet 16. oktober 2012 Skrevet 16. oktober 2012 Skal vi se. Det står med små bokstaver at kjøttet kommer fra en som kaller seg Rudolf.... Rudolf er en gammel seig bukk. 0 Siter
Gjest poncho Skrevet 16. oktober 2012 Skrevet 16. oktober 2012 Aner ikke. Men det kostet 60 kroner, så da syns jeg det er dumt at jeg ikke skal få til å spise det. Det er jo utrolig proteinrikt. Jeg spiste en årsgammel elg idag (ikke hele elgen da :-). Jeg vannet den ut i et døgn, så skjærte jeg den i små biter, krydret den og la den i kjøleskapet i ca 2 timer. Ettersom formen min dalte laget min mann ferdig middagen og den ble perfekt :=) 0 Siter
flisa Skrevet 17. oktober 2012 Skrevet 17. oktober 2012 kokes i 2 timer - da blir det supert. 0 Siter
cathlin Skrevet 17. oktober 2012 Forfatter Skrevet 17. oktober 2012 kokes i 2 timer - da blir det supert. Takk for tips. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.