stjernestøv Skrevet 4. november 2012 Del Skrevet 4. november 2012 Er det komplisert å tilberede? Eller er det bare å slenge den i ovnen? Hvordan får jeg svoret sprøtt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385415-svineribbe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nord og ned Skrevet 4. november 2012 Del Skrevet 4. november 2012 http://www.matprat.no/matprat-tv/filmer-fra-tv/?articleNavi=1070|2 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385415-svineribbe/#findComment-3409593 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ribbenissen Skrevet 4. november 2012 Del Skrevet 4. november 2012 http://bit.ly/SFQij4 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385415-svineribbe/#findComment-3409594 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 4. november 2012 Forfatter Del Skrevet 4. november 2012 http://bit.ly/SFQij4 Takk, lenge den skal steke da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385415-svineribbe/#findComment-3409595 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 4. november 2012 Forfatter Del Skrevet 4. november 2012 http://www.matprat.no/matprat-tv/filmer-fra-tv/?articleNavi=1070|2 Takk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385415-svineribbe/#findComment-3409596 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 4. november 2012 Del Skrevet 4. november 2012 Det er ikke vanskelig å lage - enklere enn mange andre ting man lager til gjester. Det finnes mengdevis at oppskrifter og tips for å få svoren sprø på nettet. Hos oss har mannen ansvaret for ribben til jul, og den blir alltid fin. Det som er litt styr er jo at poteter, surkål og evt. andre grønnsaker skal, samt saus/sky være varme og i fat samtidig som ribben er ferdig og skåret i biter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385415-svineribbe/#findComment-3409624 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 4. november 2012 Forfatter Del Skrevet 4. november 2012 Det er ikke vanskelig å lage - enklere enn mange andre ting man lager til gjester. Det finnes mengdevis at oppskrifter og tips for å få svoren sprø på nettet. Hos oss har mannen ansvaret for ribben til jul, og den blir alltid fin. Det som er litt styr er jo at poteter, surkål og evt. andre grønnsaker skal, samt saus/sky være varme og i fat samtidig som ribben er ferdig og skåret i biter. Blir spennende å prøve meg i morgen da, har ikke gjort det før. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385415-svineribbe/#findComment-3409666 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ferskenblomst Skrevet 4. november 2012 Del Skrevet 4. november 2012 Et lite tips hvis du ikke syns svoren er sprø nok når ribba er ferdig. Skru ovnen enten på grill, eller 250 grader. Flytt ribba helt øverst i ovnen og la den stå i noen minutter. Sa blåser svoren seg opp. Men følg med gjennom vinduet, fra sprø svor til svidd svor tar det bare ett øyeblikk. 3-4 minutter er som regel nok. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385415-svineribbe/#findComment-3409728 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.