stjernestøv Skrevet 4. november 2012 Skrevet 4. november 2012 Er det komplisert å tilberede? Eller er det bare å slenge den i ovnen? Hvordan får jeg svoret sprøtt? 0 Siter
Nord og ned Skrevet 4. november 2012 Skrevet 4. november 2012 http://www.matprat.no/matprat-tv/filmer-fra-tv/?articleNavi=1070|2 0 Siter
stjernestøv Skrevet 4. november 2012 Forfatter Skrevet 4. november 2012 http://bit.ly/SFQij4 Takk, lenge den skal steke da. 0 Siter
stjernestøv Skrevet 4. november 2012 Forfatter Skrevet 4. november 2012 http://www.matprat.no/matprat-tv/filmer-fra-tv/?articleNavi=1070|2 Takk. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 4. november 2012 Skrevet 4. november 2012 Det er ikke vanskelig å lage - enklere enn mange andre ting man lager til gjester. Det finnes mengdevis at oppskrifter og tips for å få svoren sprø på nettet. Hos oss har mannen ansvaret for ribben til jul, og den blir alltid fin. Det som er litt styr er jo at poteter, surkål og evt. andre grønnsaker skal, samt saus/sky være varme og i fat samtidig som ribben er ferdig og skåret i biter. 0 Siter
stjernestøv Skrevet 4. november 2012 Forfatter Skrevet 4. november 2012 Det er ikke vanskelig å lage - enklere enn mange andre ting man lager til gjester. Det finnes mengdevis at oppskrifter og tips for å få svoren sprø på nettet. Hos oss har mannen ansvaret for ribben til jul, og den blir alltid fin. Det som er litt styr er jo at poteter, surkål og evt. andre grønnsaker skal, samt saus/sky være varme og i fat samtidig som ribben er ferdig og skåret i biter. Blir spennende å prøve meg i morgen da, har ikke gjort det før. 0 Siter
Ferskenblomst Skrevet 4. november 2012 Skrevet 4. november 2012 Et lite tips hvis du ikke syns svoren er sprø nok når ribba er ferdig. Skru ovnen enten på grill, eller 250 grader. Flytt ribba helt øverst i ovnen og la den stå i noen minutter. Sa blåser svoren seg opp. Men følg med gjennom vinduet, fra sprø svor til svidd svor tar det bare ett øyeblikk. 3-4 minutter er som regel nok. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.