Gå til innhold

Bakt potet.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Pleier å ha bakt potet på 225 grader, men de må jo stå i evigheter? Hvor lenge pleier dine å stå?

Skrevet

Hvis de er store må de stå i en time. Husk å skjære kryss i poteten og prikk gjerne noen hull i skallet.

Skal også ha bakte poteter til kjøtt i kveld. Med rømme med roquefort, skikkelig kaloribombe :P

Skrevet
8 minutter siden, Xtra skrev:

Hvis de er store må de stå i en time. Husk å skjære kryss i poteten og prikk gjerne noen hull i skallet.

Skal også ha bakte poteter til kjøtt i kveld. Med rømme med roquefort, skikkelig kaloribombe :P

Tror de må stå i to timer :o 

Her blir det med rømme, flesk og mais. Ja kaloribombe :P Usj!

Skrevet

Bakt potet med kryddersmør, mais, dressing,stekt bogskinke o.l er jo kjempe godt.

Hmm.... må kanskje i butikken idag allikevel 

Skrevet (endret)
2 minutter siden, stjernestøv skrev:

Tror de må stå i to timer :o 

Her blir det med rømme, flesk og mais. Ja kaloribombe :P Usj!

Kom deg en tur ut i vinteren først, så smaker maten enda bedre! Jeg har allerede vært ute en tur i dag, det var herlig!  :)

Høres rart ut med to timer. Etter to timer på 225 grader i min ovn ville potetene blitt helt sorte og skrumpet.

Endret av Xtra
Skrevet
4 minutter siden, Xtra skrev:

Kom deg en tur ut i vinteren først, så smaker maten enda bedre! Jeg har allerede vært ute en tur i dag, det var herlig!  :)

Høres rart ut med to timer. Etter to timer på 225 grader i min ovn ville potetene blitt helt sorte og skrumpet.

Er ikke så glad i vinteren jeg, men kunne tenkt meg å lage snølykt. Det er fint :) 

Ok. Får bare prøve meg fram. 

Skrevet
1 time siden, Xtra skrev:

Kom deg en tur ut i vinteren først, så smaker maten enda bedre! Jeg har allerede vært ute en tur i dag, det var herlig!  :)

Høres rart ut med to timer. Etter to timer på 225 grader i min ovn ville potetene blitt helt sorte og skrumpet.

Sorte? De skal jo pakkes inn i alu-folie?

Skrevet
9 minutter siden, Lillemus skrev:

Sorte? De skal jo pakkes inn i alu-folie?

Synes bakte poteter blir best uten alu-folie. Har prøvd begge varianter. På bålet må man jo bruke alu-folie da. :)

Skrevet
45 minutter siden, Lillemus skrev:

Sorte? De skal jo pakkes inn i alu-folie?

Nei, de blir mye bedre uten alu-folie, synes jeg. Da forsvinner mer av fuktigheten under baking. Om jeg enkelte ganger ikke får tak i annet enn innpakkede i butikken tar jeg av folien før baking.

 

Har bakt potet som tilbehør til kjøtt og annet, så noe sier meg at jeg vil bli mett i kveld.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...