Gå til innhold

Finnes det noe som nærmest har ubegrenset holdbarhet?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

1 time siden, AnonymBruker skrev:

Når vi er kommet inn på emnet mat. Har dere spist eller brukt stekt ris i matretter. Leste i en roman.

Anonymkode: b2688...d96

Ikke noe problem å bruke stekt ris. Man må spise den raskt etter tilberedning, om man ikke skal bruke den ganske fort må den kjøles raskt ned og oppbevares kaldt, da dannes det ikke giftstoffer i den.

Annonse

AnonymBruker
54 minutter siden, Lillemus skrev:

Ikke noe problem å bruke stekt ris. Man må spise den raskt etter tilberedning, om man ikke skal bruke den ganske fort må den kjøles raskt ned og oppbevares kaldt, da dannes det ikke giftstoffer i den.

Bør ikke risen kokes før man steker .

Anonymkode: b2688...d96

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Bør ikke risen kokes før man steker .

Anonymkode: b2688...d96

Jo, man koker risen først ja. Men om man behandler den kokte risen ordentlig så er det ingen fare med å spise den etterpå. :) 

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...