AnonymBruker Skrevet 29. juni 2019 Del Skrevet 29. juni 2019 Vaskemiddel for eksempel? Anonymkode: b2688...d96 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/449193-finnes-det-noe-som-n%C3%A6rmest-har-ubegrenset-holdbarhet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 29. juni 2019 Del Skrevet 29. juni 2019 Honning. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/449193-finnes-det-noe-som-n%C3%A6rmest-har-ubegrenset-holdbarhet/#findComment-3913104 Del på andre sider Flere delingsvalg…
usikker Skrevet 29. juni 2019 Del Skrevet 29. juni 2019 Sukker og salt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/449193-finnes-det-noe-som-n%C3%A6rmest-har-ubegrenset-holdbarhet/#findComment-3913105 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2019 Del Skrevet 29. juni 2019 Når vi er kommet inn på emnet mat. Har dere spist eller brukt stekt ris i matretter. Leste i en roman. Anonymkode: b2688...d96 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/449193-finnes-det-noe-som-n%C3%A6rmest-har-ubegrenset-holdbarhet/#findComment-3913109 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 29. juni 2019 Del Skrevet 29. juni 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: Når vi er kommet inn på emnet mat. Har dere spist eller brukt stekt ris i matretter. Leste i en roman. Anonymkode: b2688...d96 Ikke noe problem å bruke stekt ris. Man må spise den raskt etter tilberedning, om man ikke skal bruke den ganske fort må den kjøles raskt ned og oppbevares kaldt, da dannes det ikke giftstoffer i den. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/449193-finnes-det-noe-som-n%C3%A6rmest-har-ubegrenset-holdbarhet/#findComment-3913122 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fionys Skrevet 29. juni 2019 Del Skrevet 29. juni 2019 Mye hermetikk har veldig lang holdbarhet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/449193-finnes-det-noe-som-n%C3%A6rmest-har-ubegrenset-holdbarhet/#findComment-3913141 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2019 Del Skrevet 29. juni 2019 54 minutter siden, Lillemus skrev: Ikke noe problem å bruke stekt ris. Man må spise den raskt etter tilberedning, om man ikke skal bruke den ganske fort må den kjøles raskt ned og oppbevares kaldt, da dannes det ikke giftstoffer i den. Bør ikke risen kokes før man steker . Anonymkode: b2688...d96 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/449193-finnes-det-noe-som-n%C3%A6rmest-har-ubegrenset-holdbarhet/#findComment-3913142 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 29. juni 2019 Del Skrevet 29. juni 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Bør ikke risen kokes før man steker . Anonymkode: b2688...d96 Jo, man koker risen først ja. Men om man behandler den kokte risen ordentlig så er det ingen fare med å spise den etterpå. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/449193-finnes-det-noe-som-n%C3%A6rmest-har-ubegrenset-holdbarhet/#findComment-3913143 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Worrisome Plenty Skrevet 29. juni 2019 Del Skrevet 29. juni 2019 Sukker oppbevart tørt har tilnærmet ikke noe begrensninger på holdbarhet. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/449193-finnes-det-noe-som-n%C3%A6rmest-har-ubegrenset-holdbarhet/#findComment-3913144 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.