thess Skrevet 17. september 2000 Del Skrevet 17. september 2000 Hei! Når jeg tiner opp igjen nedfryst morsmelk synes jeg den ser så "rar" ut; den er så gulaktig og det ser ut som om det er hvite "prikker" i den... Den har i alle fall ikke stått for lenge, den er sånn etter bare noen dager i fryseren! Hvorfor blir den slik? Er det normalt? Kan det være skadelig for barnet mitt? Ps! Jeg tiner den som regel i kjøleskap (noen ganger i romtemperatur)... Hilsen ei som lurer fælt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/4497-frysing-av-morsmelk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anna-Pia Haggkvist, intensivsykepleier Skrevet 18. september 2000 Del Skrevet 18. september 2000 KJære Tess, Jeg kan ikke svare på hvorfor melken blir slik men jeg kan si at det høres helt normalt ut. Melken skiller seg på en måte og det er lurt å riste litt forsiktig på den. Det er ikke farlig for barnet. Informasjon via internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp ibrevet bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen. Vennlig hilsen Lykke til! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/4497-frysing-av-morsmelk/#findComment-26154 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nile Skrevet 22. september 2000 Del Skrevet 22. september 2000 Hei! Jeg tenkte jeg bare skulle vise til hvordan ekte kumelk blir seende ut etter en stund når du får den rett fra kua og ikke fra butikken. Fettstoffene skiller seg fra vannstoffene, det samme skjer med morsmelka. Det er bare å riste/blande litt så fordeler fettet seg i melka igjen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/4497-frysing-av-morsmelk/#findComment-27320 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.