AnonymBruker Skrevet 26. november 2019 Del Skrevet 26. november 2019 Jeg måtte i siste liten få satt på en sjokoladekake som skal være til lotteri i morgen. Har bakt mange ganger før og tok mengden av alle ingrediensene på ‘gefylen’. Når kakerøren så skulle over i formen, ser jeg at den ble ganske flytende. Skulle nok hatt mer mel. Men går dette greit tror dere? Eller bør jeg ta fyllet tilbake i formen og mikse sammen med litt mer mel? Hvordsn blir kaken om røren er lott for tynn? Anonymkode: 055d9...343 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/451936-for-flytende-kaker%C3%B8re-noen-bakeeksperter-her/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 26. november 2019 Del Skrevet 26. november 2019 (endret) Jeg hadde nok helt tilbake og silt inn mer mel, men er egentlig ikke den det skal lyttes til - jeg tror jeg er Norges verste baker 🙃 Endret 26. november 2019 av Kayia 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/451936-for-flytende-kaker%C3%B8re-noen-bakeeksperter-her/#findComment-3940960 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. november 2019 Del Skrevet 27. november 2019 3 timer siden, Kayia skrev: Jeg hadde nok helt tilbake og silt inn mer mel, men er egentlig ikke den det skal lyttes til - jeg tror jeg er Norges verste baker 🙃 Hehe, så rådet ditt var rett og slett å ikke lytte til rådet ditt? Jeg valgte å steke den som den var og lage ny røre etter oppskriften i tillegg;) Begge to ble bra..tror jeg. Den med tynn røre ble litt brownie aktig og smakte fortreffelig med iskrem...som trøst for alt strevet her😅 Anonymkode: 055d9...343 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/451936-for-flytende-kaker%C3%B8re-noen-bakeeksperter-her/#findComment-3940993 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 27. november 2019 Del Skrevet 27. november 2019 22 timer siden, AnonymBruker skrev: Hehe, så rådet ditt var rett og slett å ikke lytte til rådet ditt? Jeg valgte å steke den som den var og lage ny røre etter oppskriften i tillegg;) Begge to ble bra..tror jeg. Den med tynn røre ble litt brownie aktig og smakte fortreffelig med iskrem...som trøst for alt strevet her😅 Anonymkode: 055d9...343 Haha ja, og det viste seg å stemme 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/451936-for-flytende-kaker%C3%B8re-noen-bakeeksperter-her/#findComment-3941256 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.