AnonymBruker Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 Jeg gjør det ikke. Tenker går jeg på en restaurant og det kommer denne ufyselige stanken av stekt hvitløk, da snur jeg i døra. En ting er en liten del som skuler seg i det andre krydderet, men det har blitt populært med masse hvitløk i alt. Hvitløk er så vanlig att det nesten er det nye saltet. Paprika potetgull fra Maarud og salt og pepper har hvitløk i seg. Som om det skulle han noe med de sakene å gjøre. Lurer på om jeg er en supersmaker, for jeg legger virkelig merke til når det er hvitløk i maten. Det dominerer og ødelegger matgleden. En annen ting er att folk som spiser mye hvitløk lukter vondt. Hvor kommer hvitløken fra egentlig? Anonymkode: 2aa33...576 0 Siter
Lillemus Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg gjør det ikke. Tenker går jeg på en restaurant og det kommer denne ufyselige stanken av stekt hvitløk, da snur jeg i døra. En ting er en liten del som skuler seg i det andre krydderet, men det har blitt populært med masse hvitløk i alt. Hvitløk er så vanlig att det nesten er det nye saltet. Paprika potetgull fra Maarud og salt og pepper har hvitløk i seg. Som om det skulle han noe med de sakene å gjøre. Lurer på om jeg er en supersmaker, for jeg legger virkelig merke til når det er hvitløk i maten. Det dominerer og ødelegger matgleden. En annen ting er att folk som spiser mye hvitløk lukter vondt. Hvor kommer hvitløken fra egentlig? Anonymkode: 2aa33...576 Elsker hvitløk! Synes den holder seg så dårlig så det er sjelden vi kjøper det, men det er kjempegodt og veldig sunt. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg gjør det ikke. Tenker går jeg på en restaurant og det kommer denne ufyselige stanken av stekt hvitløk, da snur jeg i døra. En ting er en liten del som skuler seg i det andre krydderet, men det har blitt populært med masse hvitløk i alt. Hvitløk er så vanlig att det nesten er det nye saltet. Paprika potetgull fra Maarud og salt og pepper har hvitløk i seg. Som om det skulle han noe med de sakene å gjøre. Lurer på om jeg er en supersmaker, for jeg legger virkelig merke til når det er hvitløk i maten. Det dominerer og ødelegger matgleden. En annen ting er att folk som spiser mye hvitløk lukter vondt. Hvor kommer hvitløken fra egentlig? Anonymkode: 2aa33...576 hvor har du vært de siste 20 årene, dette er jo ikke akkurat nytt. Jeg elsker hvitløk og krydder generelt så jeg koser meg Anonymkode: 76d34...ef7 0 Siter
Glitter Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 Jeg er glad i hvitløk. Synes det holder seg godt i kjøleskapet også? Men er ikke så veldig ofte jeg bruker det da, av ren latskap fordi jeg synes det er pes å skrelle og hakke den. 😛 Men lager jeg gryter så har jeg ordentlig hvitløk i. 0 Siter
Kayia Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 Ja, men selvfølgelig bare i retter det passer. Jeg er ikke glad i hvitløk til svinekjøtt, med unntak av ribbe. Ribba dampes over vannbad med bl.a løk og hvitløk og det blir nydelig! 0 Siter
Gjest Xtra Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 32 minutter siden, Lillemus skrev: Elsker hvitløk! Synes den holder seg så dårlig så det er sjelden vi kjøper det, men det er kjempegodt og veldig sunt. Hvitløk holder seg da kjempelenge i kjøleskap. Vi har det bestandig og jeg bruker det mye. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 Dere er noen folk med dårlig smak altså.... TS Norges matkultur har lidd under hvitløkens popularitet lenge nok. Join the resistance! Anonymkode: 2aa33...576 0 Siter
Lillemus Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 28 minutter siden, Xtra skrev: Hvitløk holder seg da kjempelenge i kjøleskap. Vi har det bestandig og jeg bruker det mye. Hvordan oppbevarer du den i kjøleskapet? I pose eller boks? 0 Siter
Gjest Xtra Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 1 time siden, Lillemus skrev: Hvordan oppbevarer du den i kjøleskapet? I pose eller boks? Jeg oppbevarer dem i boksene øverst i døra i kjøleskapet. Ikke tett. 0 Siter
Gjest Naana47 Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 12 minutter siden, Xtra skrev: Jeg oppbevarer dem i boksene øverst i døra i kjøleskapet. Ikke tett. Jeg også. Der ligger de i "strømpa" si. 0 Siter
Lillemus Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 41 minutter siden, Xtra skrev: Jeg oppbevarer dem i boksene øverst i døra i kjøleskapet. Ikke tett. 28 minutter siden, Naana47 skrev: Jeg også. Der ligger de i "strømpa" si. Da skal jeg prøve det. 😊 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg gjør det ikke. Tenker går jeg på en restaurant og det kommer denne ufyselige stanken av stekt hvitløk, da snur jeg i døra. En ting er en liten del som skuler seg i det andre krydderet, men det har blitt populært med masse hvitløk i alt. Hvitløk er så vanlig att det nesten er det nye saltet. Paprika potetgull fra Maarud og salt og pepper har hvitløk i seg. Som om det skulle han noe med de sakene å gjøre. Lurer på om jeg er en supersmaker, for jeg legger virkelig merke til når det er hvitløk i maten. Det dominerer og ødelegger matgleden. En annen ting er att folk som spiser mye hvitløk lukter vondt. Hvor kommer hvitløken fra egentlig? Anonymkode: 2aa33...576 Hvitløken kommer fra Japan. Anonymkode: 0b2ca...228 0 Siter
frosken Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 Jeg tåler hvitløk dårlig, får alltid magesmerter og blir uvel etter å ha spist det, så jeg forsøker å slippe å spise mat med hvitløk. Jeg mener at jeg ikke liker det heller, men det går år og dag mellom hver gang jeg får i meg hvitløk, så det med at jeg ikke liker det er mer usikkert. 0 Siter
Gjest Xtra Skrevet 7. mai 2020 Skrevet 7. mai 2020 7 minutter siden, frosken skrev: Jeg tåler hvitløk dårlig, får alltid magesmerter og blir uvel etter å ha spist det, så jeg forsøker å slippe å spise mat med hvitløk. Jeg mener at jeg ikke liker det heller, men det går år og dag mellom hver gang jeg får i meg hvitløk, så det med at jeg ikke liker det er mer usikkert. Åhhh da går du glipp av mange gode smaker! 😋🤗 0 Siter
påskelilje Skrevet 8. mai 2020 Skrevet 8. mai 2020 Jeg elsker hvitløk! Bruker det i maten flere ganger i uka. Synes vanligvis hvitløk holder seg lenge i kjøleskapet (åpent, i døra på kjøleskapet), men i påska kjøpte jeg noen som ble dårlige i løpet av få dager. 0 Siter
Glitter Skrevet 8. mai 2020 Skrevet 8. mai 2020 Jeg har hvitløken i grønnsaksskuffen neders i kjøleskapet og der holder den seg fint. Har 3 grader i kjøleskapet. Synes i grunn alt holder seg bra i den temperaturen selv om "vanlig" temperatur i kjøleskap er 4 grader. 1 Siter
Fionys Skrevet 9. mai 2020 Skrevet 9. mai 2020 Jeg liker hvitløk, men ikke til alle matretter. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.