morsan Skrevet 9. mai 2020 Del Skrevet 9. mai 2020 På 7.5.2020 den 17.43, Glitter skrev: Jeg er glad i hvitløk. Synes det holder seg godt i kjøleskapet også? Men er ikke så veldig ofte jeg bruker det da, av ren latskap fordi jeg synes det er pes å skrelle og hakke den. 😛 Men lager jeg gryter så har jeg ordentlig hvitløk i. Det er litt styrete ja, og jeg kjøper derfor ofte kinesisk hvitløk. Altså den uten fedd. Mye lettere, men en eventuell ulempe er at man må bruke alt og ikke bare en bit. Men oftest bruker vi såpass når det brukes. På 7.5.2020 den 17.58, Xtra skrev: Hvitløk holder seg da kjempelenge i kjøleskap. Vi har det bestandig og jeg bruker det mye. Jeg synes den holder seg godt på benken også jeg. Har en kurv der med løk, hvitløk og ingefær. Men er jevnlig «omsetning» av alt. 😁 Og selv om det følger implisitt av ovennevnte, er svaret mitt til TS: Jeg ELSKER hvitløk og bruker det i mye! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454820-liker-du-hvitl%C3%B8k-i-maten/page/2/#findComment-3974606 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marye Skrevet 9. mai 2020 Del Skrevet 9. mai 2020 Liker presset hvitløk på laksen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454820-liker-du-hvitl%C3%B8k-i-maten/page/2/#findComment-3974617 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2020 Del Skrevet 9. mai 2020 32 minutter siden, Marye skrev: Liker presset hvitløk på laksen Det tror jeg ikke at mannen min ville ha likt! 🤪🤣 Anonymkode: f1f61...1e8 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454820-liker-du-hvitl%C3%B8k-i-maten/page/2/#findComment-3974622 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Xtra Skrevet 9. mai 2020 Del Skrevet 9. mai 2020 2 timer siden, Marye skrev: Liker presset hvitløk på laksen Jeg er glad i hvitløk, men synes en av de få tingene det ikke passer så godt til er laks. Men smak og behag 😊 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454820-liker-du-hvitl%C3%B8k-i-maten/page/2/#findComment-3974632 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grendel Skrevet 9. mai 2020 Del Skrevet 9. mai 2020 Jeg er redd de fleste av oss stinker hvitløk uten å merke det. Hvis en i klassen hadde vært uheldig og spist en pepperoni-pizza på 80 tallet var det en skarp stank i hele klasserommet. Det merker jeg ikke på samme måte lenger. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454820-liker-du-hvitl%C3%B8k-i-maten/page/2/#findComment-3974649 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 Skrevet 9. mai 2020 Del Skrevet 9. mai 2020 På 8.5.2020 den 10.22, Glitter skrev: Jeg har hvitløken i grønnsaksskuffen neders i kjøleskapet og der holder den seg fint. Har 3 grader i kjøleskapet. Synes i grunn alt holder seg bra i den temperaturen selv om "vanlig" temperatur i kjøleskap er 4 grader. Enig! Jeg har 2-3 grader i kjøleskapet og ting holder seg bra. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454820-liker-du-hvitl%C3%B8k-i-maten/page/2/#findComment-3974663 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 10. mai 2020 Del Skrevet 10. mai 2020 16 timer siden, Grendel skrev: Jeg er redd de fleste av oss stinker hvitløk uten å merke det. Hvis en i klassen hadde vært uheldig og spist en pepperoni-pizza på 80 tallet var det en skarp stank i hele klasserommet. Det merker jeg ikke på samme måte lenger. Ja, vi har blitt mer vant til det og dermed inngår det i «vanlig lukt». Det er ellers velkjent at endel innvandrere synes det lukter melk av oss. Og pølse! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454820-liker-du-hvitl%C3%B8k-i-maten/page/2/#findComment-3974754 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2020 Del Skrevet 10. mai 2020 Ingen av dere får be meg på middag!!!! Hvitløk er trollenes bakverk. Jeg har gode minner om da hvitløken var noe som bare innvandrerne luktet av..... Alt var mye bedre før. (mat altså). Anonymkode: 2aa33...576 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454820-liker-du-hvitl%C3%B8k-i-maten/page/2/#findComment-3974844 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.