AnonymBruker Skrevet 27. september 2020 Skrevet 27. september 2020 Vi har pinnekjøtt i fryseren som har best før dato 5.9.2020. Mannen mener at vi kan koke det rundt jul/ nyttår i dette året. Jeg mener at det er for lang tid etter best før dato og at det bør kokes nå om vi skal bruke det. Vet noen hva som er rett i denne sammenheng? Anonymkode: 83212...cf0 0 Siter
Lillemus Skrevet 27. september 2020 Skrevet 27. september 2020 17 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vi har pinnekjøtt i fryseren som har best før dato 5.9.2020. Mannen mener at vi kan koke det rundt jul/ nyttår i dette året. Jeg mener at det er for lang tid etter best før dato og at det bør kokes nå om vi skal bruke det. Vet noen hva som er rett i denne sammenheng? Anonymkode: 83212...cf0 Det er vel røkt i tillegg til at det er frosset? Da holder det leeeeenge. Ingen fare med å lage det til jul. Vi spiste tidligere i år hjortekjøtt (jada, det er ikke i nærheten så fett som sau, men ble jo ikke tørket/røkt først) som hadde ligget frosset i 6,5 år - ingen usmak på det i det hele tatt. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 27. september 2020 Skrevet 27. september 2020 Akkurat nå, Lillemus skrev: Det er vel røkt i tillegg til at det er frosset? Da holder det leeeeenge. Ingen fare med å lage det til jul. Vi spiste tidligere i år hjortekjøtt (jada, det er ikke i nærheten så fett som sau, men ble jo ikke tørket/røkt først) som hadde ligget frosset i 6,5 år - ingen usmak på det i det hele tatt. Takk for svar. En av pakkene er røkt og to av de er saltet. Men da holder det mest sannsynlig fram til jul uten problem siden det er røkt / eller saltet. Anonymkode: 83212...cf0 0 Siter
Lillemus Skrevet 27. september 2020 Skrevet 27. september 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Takk for svar. En av pakkene er røkt og to av de er saltet. Men da holder det mest sannsynlig fram til jul uten problem siden det er røkt / eller saltet. Anonymkode: 83212...cf0 Null problem. 0 Siter
ISW Skrevet 27. september 2020 Skrevet 27. september 2020 Det går helt fint. Selv i romtemperatur har pinnekjøtt nesten ubegrenset holdbarhet (bortsett fra at fettet kan harskne litt). Det er omtrent umulig å få bakterievekst i så speket mat. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.