Savannah Skrevet 12. november 2021 Forfatter Skrevet 12. november 2021 Grendel skrev (21 timer siden): Kveite eller torsk. Hvordan tilbereder dere fisken? 0 Siter
Grendel Skrevet 12. november 2021 Skrevet 12. november 2021 (endret) Savannah skrev (4 minutter siden): Hvordan tilbereder dere fisken? Vi baker den i ovnen. Tilbehøret er forholdsvis tradisjonelt i julen: poteter, sandefjordssmør. Stekt blanding av bacon og chorizo. En ovnsbakt tomatsalat pluss annen salat. Og rødvin etter norsk tradisjon (gjerne Beaujolais som er litt lett). Siviliserte land bruker jo kun hvitvin til fisk. Endret 12. november 2021 av Grendel 0 Siter
Savannah Skrevet 12. november 2021 Forfatter Skrevet 12. november 2021 Grendel skrev (1 time siden): Vi baker den i ovnen. Tilbehøret er forholdsvis tradisjonelt i julen: poteter, sandefjordssmør. Stekt blanding av bacon og chorizo. En ovnsbakt tomatsalat pluss annen salat. Og rødvin etter norsk tradisjon (gjerne Beaujolais som er litt lett). Siviliserte land bruker jo kun hvitvin til fisk. Jeg har blitt anbefalt rødvin til fisk i Brussel bl.a. Det må være lett rødvin til fisk, men ikke nødvendigvis hvitvin. Spennende med blanding av bacon og chorizo. Det har jeg lyst å prøve. 0 Siter
Glitter Skrevet 14. november 2021 Skrevet 14. november 2021 Varierer mellom kveite og rester tror jeg. Hos mamma da. Hos pappa er det bare type julebrød med diverse godt pålegg og slikt alt ettersom når man vil ha det. Så er det igang med pinnekjøtt andre juledag. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.