Gå til innhold

spise 1. juledag


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Savannah skrev (4 minutter siden):

Hvordan tilbereder dere fisken?

Vi baker den i ovnen. Tilbehøret er forholdsvis tradisjonelt i julen: poteter, sandefjordssmør. Stekt blanding av bacon og chorizo. En ovnsbakt tomatsalat pluss annen salat.

Og rødvin etter norsk tradisjon (gjerne Beaujolais som er litt lett). Siviliserte land bruker jo kun hvitvin til fisk.

Endret av Grendel
Grendel skrev (1 time siden):

Vi baker den i ovnen. Tilbehøret er forholdsvis tradisjonelt i julen: poteter, sandefjordssmør. Stekt blanding av bacon og chorizo. En ovnsbakt tomatsalat pluss annen salat.

Og rødvin etter norsk tradisjon (gjerne Beaujolais som er litt lett). Siviliserte land bruker jo kun hvitvin til fisk.

Jeg har blitt anbefalt rødvin til fisk i Brussel bl.a.  Det må være lett rødvin til fisk,  men ikke nødvendigvis hvitvin.

Spennende med blanding av bacon og chorizo.  Det har jeg lyst å prøve.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...