Gå til innhold

Holdbar til/best før, og når det ikke står noen av delene?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (15 minutter siden):

Er det trygt å spise alt mulig hvis det har stått best før og uåpnet? Og hva når det kun står en dato og ikke noe foran? Er det da trygt å spise etter den datoen?

Anonymkode: 5e70d...2ac

Hva er det da? Jeg er skeptisk til reker og kylling, ellers er det lukt, se og smak som teller. :) Det meste holder seg en stund over dato. Best før er noe annet enn "siste forbruksdag", nå står det jo gjerne "Best før, men ikke dårlig etter". ;)

AnonymBruker
Lillemus skrev (14 minutter siden):

Hva er det da? Jeg er skeptisk til reker og kylling, ellers er det lukt, se og smak som teller. :) Det meste holder seg en stund over dato. Best før er noe annet enn "siste forbruksdag", nå står det jo gjerne "Best før, men ikke dårlig etter". ;)

Jeg har en pakke med te, karma te, som gikk ut på dato i februar. Men det står ikke noe om best før eller noe. Står kun en dato. Ellers spiser jeg nå salte kjeks som gikk ut på dato 01.11.21, best før altså 😄

Anonymkode: 5e70d...2ac

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Jeg har en pakke med te, karma te, som gikk ut på dato i februar. Men det står ikke noe om best før eller noe. Står kun en dato. Ellers spiser jeg nå salte kjeks som gikk ut på dato 01.11.21, best før altså 😄

Anonymkode: 5e70d...2ac

Det eneste som skjer med te er at smaken blir svakere, overhodet ikke farlig! Prøv den og se om den er god.

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Jeg har også en fløteboks i kjøleskapet som gikk ut for to måneder siden. Det står best før på den. Kan jeg bruke den da?

Anonymkode: 5e70d...2ac

Jeg brukte nylig en kartong fløte som hadde stått en måned, ristet den godt opp før jeg åpnet den (den hadde alt vært åpnet også!) og hadde den i vaffelrøre, like god! Men den må ristes godt før du heller den ut av kartongen ellers får du bare klumper. Tøm i et glass først så ser du hvordan konsistensen er og om den lukter noe, om konsistens og lukt er helt fint så er det bare å bruke den. Jeg ville kanskje ikke pisket krem av den eller brukt den i noe kaldt, men varmebehandlet den som i en saus eller røre/deig. 

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...