AnonymBruker Skrevet 4. april Del Skrevet 4. april Jeg har hørt at pasta og ris kan være farlig å spise hvis det har stått en stund i romtemperatur. Jeg lurer på om noen vet om det samme gjelder for glutenfri pasta som inneholder mais? Er det også farlig å spise om det har stått noen timer i romtemperatur? Anonymkode: b0d96...d51 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480943-pasta/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Everybody Skrevet 4. april Del Skrevet 4. april Ja det er like farlig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480943-pasta/#findComment-4267976 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april Del Skrevet 5. april Everybody skrev (19 timer siden): Ja det er like farlig. Ok, takk for svar. Anonymkode: b0d96...d51 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480943-pasta/#findComment-4268295 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.