Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg har hørt at pasta og ris kan være farlig å spise hvis det har stått en stund i romtemperatur.  Jeg lurer på om noen vet om det samme gjelder for glutenfri pasta som inneholder mais? Er det også farlig å spise om det har stått noen timer i romtemperatur? 

Anonymkode: b0d96...d51

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/480943-pasta/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...