AnonymBruker Skrevet 24. april 2024 Skrevet 24. april 2024 Jeg har funnet en amerikansk oppskrift på kjeks som jeg ønsker å lage men alle målene er i cups (og ikke dl eller gram som jeg trenger for å lage den). Så jeg lurer derfor på: Hva er den enkleste måten å gjøre om amerikansk oppskrift fra cups mål til dl eller gram (norsk)? Jeg har skjønt det sånn at hvor mye av hver ingrediens det blir i dl eller gram kommer an på hva det er? Stemmer det? At det er vanskelig å gjøre om fordi det er forskjell på f.eks 1 cup smør, 1 cup mel 1 cup sjokolade osv? Eller har jeg bare skjønt det feil eller noen som har peiling? Link til oppskrift her: https://www.cooking-therapy.com/chai-spiced-pecan-cookies/ Anonymkode: 9f66f...30c 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 24. april 2024 Skrevet 24. april 2024 du finner bare en omregningstabell på google og plotter det inn der Anonymkode: 8d09d...30d 1 Siter
laban Skrevet 24. april 2024 Skrevet 24. april 2024 https://spar.no/aktuelt/inspirasjon/fra-cups-til-desiliter https://snl.no/cup_-_volumenhet AnonymBruker skrev (31 minutter siden): Jeg har skjønt det sånn at hvor mye av hver ingrediens det blir i dl eller gram kommer an på hva det er? Stemmer det? At det er vanskelig å gjøre om fordi det er forskjell på f.eks 1 cup smør, 1 cup mel 1 cup sjokolade osv? Poenget med å bruke cups/kopper er jo at det angir "samme enhet" for å unngå det problemet du beskriver - en kopp mel veier noe helt annet enn en kopp smør. Mål er ofte enklere enn vekt når det gjelder baking. Derfor holder det å finne ut av omtrent hvor mye 1 cup er (i underkant av 2,5 dl ifølge oversiktene jeg lenket til), og så bruker du dette som enhet i hele oppskriften. 0 Siter
SteveMicheal Skrevet 2 timer siden Skrevet 2 timer siden Originating in San Sebastian, Spain the burnt basque cheesecake has taken the world by storm with its silky smooth texture and unorthodox burnt crust on doktoronline. Although it’s been a good couple of years since these cheesecakes came to light, their popularity never seems to fade with this post. Something so addicting about the char on these cakes keeps you coming back for more. I uploaded a mini basque cheesecake on my blog when I just began, and it is still one of my most popular recipes to this day. Since then I’ve uploaded a couple of different variations ranging from pumpkin spice to chocolate and matcha. You can also go for best Ube Basque Cheesecake recipe. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.