stjernestøv Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober Kommer ikke over at folk liker rå fisk og spiser nesten rått kjøtt, liker du det? Jeg liker røyke laks da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trinity80 Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober Jeg spiser ikke rått kjøtt. Eneste rått fisken er laks på sushi/ sashimi n sjelden gang. Fisk er sinnsykt oppskrytt, så styrer unna det i hverdagen☺️ Ps. Spiser heller ikke blåskjell ol. av samme grunn. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324114 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ekstra Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober Jeg liker ikke veldig blodig biff, men rosa må den være, typisk medium rare. Carpaccio er dessuten rått og godt. Elsker sushi, sashimi og ikke minst rå østers. Og tunfisk som bare så vidt er stekt utenpå - nam! Men både kjøtt og fisk/skalldyr må være av ypperste kvalitet for å være godt rått eller lite stekt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324121 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 2. oktober Forfatter Del Skrevet 2. oktober Trinity80 skrev (16 minutter siden): Jeg spiser ikke rått kjøtt. Eneste rått fisken er laks på sushi/ sashimi n sjelden gang. Fisk er sinnsykt oppskrytt, så styrer unna det i hverdagen☺️ Ps. Spiser heller ikke blåskjell ol. av samme grunn. Nei kjøttet må være gjennomstekt. Blåskjell har jeg aldri smakt for det ser ekkelt ut. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324122 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 2. oktober Forfatter Del Skrevet 2. oktober Ekstra skrev (1 minutt siden): Jeg liker ikke veldig blodig biff, men rosa må den være, typisk medium rare. Carpaccio er dessuten rått og godt. Elsker sushi, sashimi og ikke minst rå østers. Og tunfisk som bare så vidt er stekt utenpå - nam! Men både kjøtt og fisk/skalldyr må være av ypperste kvalitet for å være godt rått eller lite stekt. Syns det er ekkelt når kjøttet er rosa og ser rått ut. Uff jaja hver sin smak. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324123 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober stjernestøv skrev (57 minutter siden): Kommer ikke over at folk liker rå fisk og spiser nesten rått kjøtt, liker du det? Jeg liker røyke laks da. Vi stekte for en tid siden rådyrbiff og vi var noe uenige i steketiden for å si det mildt. Mannen var skråsikker på at den var medium stekt, jeg mente den var stekt alt for lite - det var ikke helt gjennomtint nemlig. Viste seg at den var mer eller mindre rå innenfor den tynne stekeskorpa, men det er vel den møreste og beste biffen jeg har spist noen gang! 😋 Jeg vil egentlig ikke ha biffen så rå at blodet renner når jeg skjærer den opp, men heller ikke så stekt at den er gråbrun helt gjennom. Rå fisk kommer jeg liten vei med. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324129 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 2. oktober Forfatter Del Skrevet 2. oktober Lillemus skrev (2 minutter siden): Vi stekte for en tid siden rådyrbiff og vi var noe uenige i steketiden for å si det mildt. Mannen var skråsikker på at den var medium stekt, jeg mente den var stekt alt for lite - det var ikke helt gjennomtint nemlig. Viste seg at den var mer eller mindre rå innenfor den tynne stekeskorpa, men det er vel den møreste og beste biffen jeg har spist noen gang! 😋 Jeg vil egentlig ikke ha biffen så rå at blodet renner når jeg skjærer den opp, men heller ikke så stekt at den er gråbrun helt gjennom. Rå fisk kommer jeg liten vei med. Ok. Jeg har aldri smakt på rått kjøtt men ser ekkelt og seigt ut. ja da er vi enig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324130 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober stjernestøv skrev (3 minutter siden): Ok. Jeg har aldri smakt på rått kjøtt men ser ekkelt og seigt ut. ja da er vi enig. Seigt var det ikke - det smeltet i munnen! Men rå fisk... Nah. Egentlig ikke kald fisk heller, bortsett fra makrell i tomat, men jeg har begynt å like røkt laks. Så vidt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324131 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 2. oktober Forfatter Del Skrevet 2. oktober Lillemus skrev (4 minutter siden): Seigt var det ikke - det smeltet i munnen! Men rå fisk... Nah. Egentlig ikke kald fisk heller, bortsett fra makrell i tomat, men jeg har begynt å like røkt laks. Så vidt. Ok. Nei rå fisk er ekkelt. Makrell i tomat er godt og røykt laks. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324132 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alba Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober Eneste det jeg spiser som er rått er sushi. Spiser aldri rått kjøtt men kun rå fisk på sushi. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324135 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sokk Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober Jeg liker ceviche, sushi, røkt laks. Og biff tartar (bare så synd at den serveres med kapers), spekemat og en blodig biff. Men jeg liker biffen mindre blodig enn for et par år siden. Ceviche er faktisk veldig godt, merker jeg kunne tenke meg det nå. Lei av frossenpizza. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324139 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 2. oktober Forfatter Del Skrevet 2. oktober Alba skrev (4 minutter siden): Eneste det jeg spiser som er rått er sushi. Spiser aldri rått kjøtt men kun rå fisk på sushi. det byr meg imot. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324140 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober 54 minutes ago, stjernestøv said: Nei kjøttet må være gjennomstekt. En biff skal da ikke være gjennomstekt! Anonymkode: aed95...279 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324141 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 2. oktober Forfatter Del Skrevet 2. oktober Sokk skrev (1 minutt siden): Jeg liker ceviche, sushi, røkt laks. Og biff tartar (bare så synd at den serveres med kapers), spekemat og en blodig biff. Men jeg liker biffen mindre blodig enn for et par år siden. Ceviche er faktisk veldig godt, merker jeg kunne tenke meg det nå. Lei av frossenpizza. Spekemat er godt ja. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324142 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 2. oktober Forfatter Del Skrevet 2. oktober AnonymBruker skrev (Akkurat nå): En biff skal da ikke være gjennomstekt! Anonymkode: aed95...279 jo det må den være. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324143 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober Just now, stjernestøv said: jo det må den være. Da er det meningsløst å betale for dyrt biffkjøtt. Da kan du likegodt spise en karbonade. Anonymkode: aed95...279 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324144 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 2. oktober Forfatter Del Skrevet 2. oktober AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Da er det meningsløst å betale for dyrt biffkjøtt. Da kan du likegodt spise en karbonade. Anonymkode: aed95...279 Blir det ikke seigt da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324145 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober stjernestøv skrev (5 minutter siden): Blir det ikke seigt da? Nei, ikke om kjøttet er av god kvalitet. La kjøttet ligge på kjøkkenbenken et par timer så det er temperert, stek i 2-3 min på hver side i middels varm panne, la smøret bli nøttebrunt før du legger kjøttet i panna. Legg det så på fatet og la det hvile i 5-10 min før du spiser. NAM! Noen hevder at det ikke skal krydres før etter steking, jeg synes det blir best om det krydres først så krydrene blir med i stekeprosessen, men jeg er langt fra noen ekspert. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324146 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vhanja Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober Jeg liker ikke biff som er så rå at den er trevlete. Men den må være rosa inni, medium stekt. Da er det som å spise snop. Trenger nesten ikke noe tilbehør. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324147 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 2. oktober Forfatter Del Skrevet 2. oktober Lillemus skrev (15 minutter siden): Nei, ikke om kjøttet er av god kvalitet. La kjøttet ligge på kjøkkenbenken et par timer så det er temperert, stek i 2-3 min på hver side i middels varm panne, la smøret bli nøttebrunt før du legger kjøttet i panna. Legg det så på fatet og la det hvile i 5-10 min før du spiser. NAM! Noen hevder at det ikke skal krydres før etter steking, jeg synes det blir best om det krydres først så krydrene blir med i stekeprosessen, men jeg er langt fra noen ekspert. ok. Jeg har aldri vært ekspert på biff, har aldri fått det til. blir alltid seigt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/#findComment-4324151 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.