stjernestøv Skrevet 2. oktober Forfatter Del Skrevet 2. oktober Vhanja skrev (15 minutter siden): Jeg liker ikke biff som er så rå at den er trevlete. Men den må være rosa inni, medium stekt. Da er det som å spise snop. Trenger nesten ikke noe tilbehør. ok. Jeg har aldri fått til biff. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324153 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vhanja Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober stjernestøv skrev (4 minutter siden): ok. Jeg har aldri fått til biff. Jeg har ikke begynt å steke det selv før de siste årene. Har fulgt denne fremgangsmåten 2-3 ganger og får perfekt medium stekt ytrefilet hver gang. https://mattips.org/hvordan-steke-ytrefilet/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324155 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 2. oktober Forfatter Del Skrevet 2. oktober Vhanja skrev (4 minutter siden): Jeg har ikke begynt å steke det selv før de siste årene. Har fulgt denne fremgangsmåten 2-3 ganger og får perfekt medium stekt ytrefilet hver gang. https://mattips.org/hvordan-steke-ytrefilet/ Ok. Takk for tips. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324157 Del på andre sider Flere delingsvalg…
UtakknemligDiva Skrevet 2. oktober Del Skrevet 2. oktober Røykelaks er ihvertfal ekkelt! Rå fisk, som i sushi er godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324249 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vhanja Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober UtakknemligDiva skrev (8 timer siden): Røykelaks er ihvertfal ekkelt! Rå fisk, som i sushi er godt. Haha, jeg er omvendt. Jeg liker røykelaks, men er ikke så glad i sushi. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324260 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Nå fikk jeg lyst på blodig biff, det er så mørt og godt! tartar er også godt Anonymkode: dc48a...7ef 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324263 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Den forsvunne diamanten Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Jeg liker begge deler, både rå østers, tartar og sashimi. Er den tilbredt på riktig måte er det trygt og godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324357 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Jeg liker både rått kjøtt og rå fisk. Og østers, rakørrett og røkelaks. Biffen skal bare snus i stekepanna. Og biff tartar med kapers og rått egg er nydelig, men det har jeg egentlig bare spist i Spania. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324359 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Liker ingenting rått. Biffen må være medium+. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Dorthe skrev (48 minutter siden): Jeg liker både rått kjøtt og rå fisk. Og østers, rakørrett og røkelaks. Biffen skal bare snus i stekepanna. Og biff tartar med kapers og rått egg er nydelig, men det har jeg egentlig bare spist i Spania. Rå egg får du ha i fred for meg. Mannen vil ha hviten fast, men plommen omtrent rennende. Jeg grøsser. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324371 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vhanja Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober (endret) Lillemus skrev (1 minutt siden): Rå egg får du ha i fred for meg. Mannen vil ha hviten fast, men plommen omtrent rennende. Jeg grøsser. Jeg styrer også unna rått egg. Men hvis jeg steker meg speilegg så vil jeg helst ha hel/flytende plomme. Endret 3. oktober av Vhanja 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324372 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Vhanja skrev (1 minutt siden): Jeg styrer også unna rått egg. Men hvis jeg steker meg speilegg så vil jeg helst ha hel/flytende plomme. Nei, nei! Plommen må knuses og egget stekes på begge sider! 😂 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324373 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vhanja Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Lillemus skrev (Akkurat nå): Nei, nei! Plommen må knuses og egget stekes på begge sider! 😂 Enig i sistnevnte, jeg steker også på begge sider. 😅 Men går fint med knust plomme også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324374 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Mmmmm! Jeg og ei venninne skal lage sushi i kveld! Gleder meg! Elsker sushi! Ellers har jeg ikke spist rått kjøtt så mange ganger. Fikk noe til forrett i Italia en gang, det var veldig godt. Og jeg husker jeg pleide å smake på kjøttkakedeigen når mamma stekte kjøttkaker i barndommen 😁 Egg kan jeg spise halvrått- dvs speilegg med rennende plomme, og kokt egg mdmiddels bløt plomme (6 min koketid). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324375 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Vhanja skrev (14 timer siden): Haha, jeg er omvendt. Jeg liker røykelaks, men er ikke så glad i sushi. Jeg liker også røkelaks, men greier ikke sushi. Og biffen må være rosa inni. En god biff er noe av det beste jeg får (og roastbiff)😋 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324436 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Lillemus skrev (6 timer siden): Nei, nei! Plommen må knuses og egget stekes på begge sider! 😂 Samme her. Og egget må være hardkokt, eller iallefall nesten. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324437 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober emilie321 skrev (Akkurat nå): Samme her. Og egget må være hardkokt, eller iallefall nesten. Egget må kokes i minst10 min ja! Jeg bruker eggekoker og der blir det alltid perfekt hardkokt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324438 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Lillemus skrev (Akkurat nå): Egget må kokes i minst10 min ja! Jeg bruker eggekoker og der blir det alltid perfekt hardkokt. Jepp, 10min må til. Fikk en eggekoker engang, men det ble bare tull. Kanskje det var noe feil med den? Nei, jeg bruker kjele😄 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324440 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Lillemus skrev (6 timer siden): Nei, nei! Plommen må knuses og egget stekes på begge sider! 😂 Nei! Perfekt speilegg skal stekes kun på ene siden. Men under stekingen øses varmt smør fra pannen over hviten, slik at det ikke blir noe "slim". 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324441 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 3. oktober Del Skrevet 3. oktober Babette skrev (1 time siden): Nei! Perfekt speilegg skal stekes kun på ene siden. Men under stekingen øses varmt smør fra pannen over hviten, slik at det ikke blir noe "slim". Det var lurt! 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/2/#findComment-4324455 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.