Lillemus Skrevet 4. oktober Del Skrevet 4. oktober Babette skrev (8 timer siden): Nei! Perfekt speilegg skal stekes kun på ene siden. Men under stekingen øses varmt smør fra pannen over hviten, slik at det ikke blir noe "slim". Det var lurt! Det skal jeg prøve neste gang jeg steker egg til mannen, han vil ha det sånn som du. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/3/#findComment-4324462 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 4. oktober Del Skrevet 4. oktober Lillemus skrev (2 timer siden): Det var lurt! Det skal jeg prøve neste gang jeg steker egg til mannen, han vil ha det sånn som du. Ja jeg lærte trikset av en TV-kokk. Kanskje de to danske brødrene? Med denne metoden trenger man ikke salt på, bare pepper. 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/3/#findComment-4324482 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 4. oktober Del Skrevet 4. oktober Jeg vil ikke ha biffen slik at det renner blod av den, men den må være rosa inni. Jeg synes sushi er kjempegodt, og liker også ceviche. Jeg synes biff tartar er veldig godt, men må da ha mye tilbehør, særlig rødløk og kapers. Og eggeplomme. Men eggehvite er helt uaktuelt å spise uten at det er fast og ikke slimete. Speilegg og kokt egg er begge best med rennende plomme. Jeg spiser også mer tilberedt fisk/kjøtt, som gravlaks, spekemat o.l. Røkelaks er "greit nok", og rakfisk er også innafor dersom det er mye tilbehør på - rødbeter, løk, rømme og lefse. 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/3/#findComment-4324540 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. oktober Del Skrevet 4. oktober morsan skrev (1 time siden): Jeg vil ikke ha biffen slik at det renner blod av den, men den må være rosa inni. Jeg synes sushi er kjempegodt, og liker også ceviche. Jeg synes biff tartar er veldig godt, men må da ha mye tilbehør, særlig rødløk og kapers. Og eggeplomme. Men eggehvite er helt uaktuelt å spise uten at det er fast og ikke slimete. Speilegg og kokt egg er begge best med rennende plomme. Jeg spiser også mer tilberedt fisk/kjøtt, som gravlaks, spekemat o.l. Røkelaks er "greit nok", og rakfisk er også innafor dersom det er mye tilbehør på - rødbeter, løk, rømme og lefse. Det er ikke blod, men myoglobin. Anonymkode: d4dbe...691 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/3/#findComment-4324569 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fionys Skrevet 4. oktober Del Skrevet 4. oktober Jeg spise ikke ubehandlet kjøtt eller fisk. Okse, elg, rein, rype, lam bør ikke være helt gjennomstekt. Spekemat og røkt laks spiser jeg for det er behandlet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/487213-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt-og-r%C3%A5-fisk/page/3/#findComment-4324617 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.