Dinolina Skrevet 23. januar Del Skrevet 23. januar Osten skrev (På 23.1.2025 den 13.22): 100 g smør, 100 g sukker, 100 g hvetemel, 2 ts vaniljesukker, 1 ts bakepulver, 2 egg smelt smøret og rør det sammen med sukker. Ha i ett og ett egg, rør godt så det blir jevnt. Til slutt har du i mel, van.sukker og bakepulver. Blir ca 10-11 vanlige muffins. I ovn på 175-180 grader ca 12 min. (Sjokolademuffins: ta bort 1 ss av mel og tilsett 1 ss kakao) Ekspander Takk for det Og jeg kan jo doble oppskriften for å få flere muffins. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4348900 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 23. januar Del Skrevet 23. januar Jeg er hverken så glad i å bake eller i å spise bakst, men er veldig glad i å lage mat 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4349017 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 24. januar Del Skrevet 24. januar Kayia skrev (På 23.1.2025 den 21.57): Jeg er hverken så glad i å bake eller i å spise bakst, men er veldig glad i å lage mat Ekspander Hva?! Ikke glad i bakst? Ikke gjærbakst engang? 🤩 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4349031 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 24. januar Del Skrevet 24. januar Bakte en del i oppveksten til ungene, i det siste har jeg holdt meg til ostekake. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4349043 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 21. februar Del Skrevet 21. februar Nicklusheletida skrev (På 22.1.2025 den 21.39): Men jeg ser en ting her nå. Jeg ser at sønnen min har glemt å skrive opp romessens. Det skal det være i og det er viktig. Ekspander Hvor mye romessens? Deler du kaka og har fyll/glasur i midten og? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4356781 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicklusheletida Skrevet 22. februar Del Skrevet 22. februar påskelilje skrev (På 21.2.2025 den 20.12): Hvor mye romessens? Deler du kaka og har fyll/glasur i midten og? Ekspander Ja, jeg gjør det, men det er ikke noe som står i oppskriften. Denne kaka blir saftig uansett pga kefiren. Jeg bare heller oppi noen dråper romessens og jeg følger ikke oppskriften her heller. Det står et par dråper i oppskriften, men det synes jeg blir for lite. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4356838 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 22. februar Del Skrevet 22. februar Nicklusheletida skrev (På 22.2.2025 den 8.31): Ja, jeg gjør det, men det er ikke noe som står i oppskriften. Denne kaka blir saftig uansett pga kefiren. Jeg bare heller oppi noen dråper romessens og jeg følger ikke oppskriften her heller. Det står et par dråper i oppskriften, men det synes jeg blir for lite. Ekspander Ok. Skal til å bake den nå. Smaker du deg bare frem til mengde romessens? Kjøpte ei lita flaske. Har kjøpt Smash og Non-stop til pynt 😄 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4356839 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicklusheletida Skrevet 22. februar Del Skrevet 22. februar påskelilje skrev (På 22.2.2025 den 8.42): Ok. Skal til å bake den nå. Smaker du deg bare frem til mengde romessens? Kjøpte ei lita flaske. Har kjøpt Smash og Non-stop til pynt 😄 Ekspander Ja, jeg smaker meg frem. Jeg liker smaken, så har oppi en del dråper . Lykke til med bakinga. Husk at stekingen er litt avgjørende for hvordan kaken blir, så følg med hele tiden. Sier dette av erfaring La heller kaken stå i ovnen lenger på svak varme, slik at den ikke blir hard utenpå og bløt inni. Jeg starter på 180 grader og setter ned og ned etter hvert. Jeg kom opp på hytta i går og skal være her ei uke. Har tenkt å fylle opp fryseren med kanelboller i løpet av uka 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4356841 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicklusheletida Skrevet 22. februar Del Skrevet 22. februar Iom at det ble så mye rot med oppskriften her, så legger jeg ut kopi av denne tilgrisede oppskriften min 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4356849 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 22. februar Del Skrevet 22. februar (endret) Nå har jeg laget min versjon av @Nicklusheletidasin sjokoladekake 😊 Tror den blir en höjdare 😄 Glasuren ble litt merkelig, tror den skilte seg, men pytt sann, dette blir godt i kveld! Endret 22. februar av påskelilje 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4356911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicklusheletida Skrevet 22. februar Del Skrevet 22. februar påskelilje skrev (På 22.2.2025 den 14.22): Nå har jeg laget min versjon av @Nicklusheletidasin sjokoladekake 😊 Tror den blir en höjdare 😄 Glasuren ble litt merkelig, tror den skilte seg, men pytt sann, dette blir godt i kveld! Ekspander Den ser helt perfekt ut Nam nam, skulle ha vært der 😀 Fint pyntet er den også. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4356919 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 22. februar Del Skrevet 22. februar Nicklusheletida skrev (På 22.2.2025 den 14.39): Den ser helt perfekt ut Nam nam, skulle ha vært der 😀 Fint pyntet er den også. Ekspander Takk 😍⭐️🌷 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4356921 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hattifnattus Skrevet 22. februar Del Skrevet 22. februar påskelilje skrev (På 22.2.2025 den 14.22): Nå har jeg laget min versjon av @Nicklusheletidasin sjokoladekake 😊 Tror den blir en höjdare 😄 Glasuren ble litt merkelig, tror den skilte seg, men pytt sann, dette blir godt i kveld! Ekspander Wow, ser kjempegodt ut! 😍 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4356942 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicklusheletida Skrevet 26. februar Del Skrevet 26. februar Nå må jeg skryte av meg selv altså, for det som skjer med meg nå er laaaangt utenfor normalen for dette utpregede B- mennesket 😃 Det er på kveldstid jeg er mest effektiv.. Jeg er på hyttekontor mens samboeren har vinterferie ( Jeg har brukt opp vinterferien min for i år ,sammen med venninner) Vanligvis klarer ikke jeg å komme meg i seng på kveldstid og når klokka ringer på morgenen er jeg "død" og står ikke opp uten å lire ut av meg banneord først. Men ikke nå. Nå sovner jeg tidlig på sofaen hver kveld. Strever for å holde øynene åpne, men slukner. Så i dag sto jeg opp 6.30 ( da har jeg ligget våken lenge og prøvde å sove igjen ) og nå har jeg laget en kanelbolledeig FØR jobb 😇 Skal fylle opp fryseren til påskegjestene kommer. Det er nesten som et mirakel. Jeg tror det må være fjellufta som er årsak til denne totalforbandlingen. Men det er deilig å våkne så frisk og opplagt da 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4357888 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 26. februar Del Skrevet 26. februar Nicklusheletida skrev (På 26.2.2025 den 7.38): Det er nesten som et mirakel. Jeg tror det må være fjellufta som er årsak til denne totalforbandlingen. Men det er deilig å våkne så frisk og opplagt da Ekspander Det er helt klart fjellufta! Vi er ingen natteranglere i utgangspunktet hos oss, men på hytta sitter vi og glipper med øynene før kl 21! 😂 Regelen er dog at det ikke er lov å legge seg før kl. 22 da, så vi ikke våkner kl. 5 og er utsovet liksom... 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4357895 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicklusheletida Skrevet 26. februar Del Skrevet 26. februar Ha ha, jeg hadde jo tenkt at deigen skulle stå til heving til jeg var ferdig på jobb kl 17.00 Det går vel ikke ? 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4357905 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 26. februar Del Skrevet 26. februar Nicklusheletida skrev (På 26.2.2025 den 9.21): Ha ha, jeg hadde jo tenkt at deigen skulle stå til heving til jeg var ferdig på jobb kl 17.00 Det går vel ikke ? Ekspander Oioioi, nei den må du bake ut snart, ellers kan det bli skarp smak på bollene! Husker ikke helt hvilken kjemisk prosess det er, kan det være aceton tro, når gjærdeig står for lenge? Jeg laget foccacia i går ettermiddag, som hadde stått siden morgenen (med bare en teskje gjær i), og da luktet det skarpt fra ovnen, men heldigvis ikke noe usmak. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4357926 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicklusheletida Skrevet 26. februar Del Skrevet 26. februar påskelilje skrev (På 26.2.2025 den 10.48): Oioioi, nei den må du bake ut snart, ellers kan det bli skarp smak på bollene! Husker ikke helt hvilken kjemisk prosess det er, kan det være aceton tro, når gjærdeig står for lenge? Jeg laget foccacia i går ettermiddag, som hadde stått siden morgenen (med bare en teskje gjær i), og da luktet det skarpt fra ovnen, men heldigvis ikke noe usmak. Ekspander Jeg måtte lage de i lunsjen, da den etter hvert begynte å renne ned på siden. Det tredje brettet står i ovnen nå. Det ble 44 boller ut av dette. Lagde dobbel porsjon. 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4357933 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 26. februar Del Skrevet 26. februar Nicklusheletida skrev (På 26.2.2025 den 11.10): Jeg måtte lage de i lunsjen, da den etter hvert begynte å renne ned på siden. Det tredje brettet står i ovnen nå. Det ble 44 boller ut av dette. Lagde dobbel porsjon. Ekspander Mmmmm! Kan nesten kjenne lukta helt hit! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4357936 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicklusheletida Skrevet 26. februar Del Skrevet 26. februar påskelilje skrev (På 26.2.2025 den 11.28): Mmmmm! Kan nesten kjenne lukta helt hit! Ekspander Tenk å kunne være bollebakende husmor midt i arbeidstiden 😀 Men jeg har ikke brukt noe av arbeidstiden, for jeg fikk samboer til å være ovnsvakt. Nå tok han med seg kanelbolle og kaffe på skitur. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489672-liker-du-%C3%A5-bake/page/3/#findComment-4357941 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.