Gå til innhold

Hva skal du ha til middag i dag?


Anbefalte innlegg

Lillemus
Skrevet
påskelilje skrev (5 timer siden):

Det er en blanding av byggryn, svinekjøtt, røykt sauekjøtt og ferskt kalvekjøtt. Veldig mye smak, men det ser litt.... eh .... rart ut 😅 Tjukk grøt liksom. Visstnok tradisjonell bryllupsmat i Hardanger. Jeg har smakt det én gang før, hos ei venninne fra Hardanger. 

Vi kjøpte det ferdig da, som bare skulle varmes. Veldig smakfullt, men bør kanskje spises med dempet belysning 😅

Hmmm... For en som ikke kommer noen vei med sau og heller ikke er så begeistret for røkt mat (bortsett fra kaviar) så hadde jeg nok stått pent over. :) At det smaker mye tror jeg på!

Fortsetter under...

Skrevet
Lillemus skrev (4 timer siden):

Hmmm... For en som ikke kommer noen vei med sau og heller ikke er så begeistret for røkt mat (bortsett fra kaviar) så hadde jeg nok stått pent over. :) At det smaker mye tror jeg på!

Jeg liker både røkt kjøtt og lam (og kaviar), men kan uansett virkelig styre meg for hakkasteik! 🤣

Everybody
Skrevet
Worriesome Plenty 2 skrev (6 timer siden):

Grandiosa med paprikaen plukket av, ekstra ost og paprikapulver.

Skal ikke heller ta slik en medisterpølser i ribbefett?

Lillemus
Skrevet
morsan skrev (6 timer siden):

Jeg liker både røkt kjøtt og lam (og kaviar), men kan uansett virkelig styre meg for hakkasteik! 🤣

Ikke at det er noe galt i det, men det høres jo utvilsomt ut som noe man har begynt å røre sammen fordi man hadde en liten rest av både svin, kalv og sau som man så i tillegg drøyde med byggryn. Jeg skulle selvsagt smakt om jeg hadde fått det servert, men resultatet hadde kommet helt an på hvor dominerende sauekjøttet var.

stjernestøv
Skrevet

Pølse og potetstappe. 

Annonse

emilie321
Skrevet

Får besøk av en god venninne og da serverer jeg reker med div tilbehør.  Skal bli godt. Reker er noe jeg aldri har når jeg er bare meg. 

Skrevet
Lillemus skrev (2 timer siden):

Ikke at det er noe galt i det, men det høres jo utvilsomt ut som noe man har begynt å røre sammen fordi man hadde en liten rest av både svin, kalv og sau som man så i tillegg drøyde med byggryn. Jeg skulle selvsagt smakt om jeg hadde fått det servert, men resultatet hadde kommet helt an på hvor dominerende sauekjøttet var.

Ja, får følelsen av skikkelig restemat 

AnonymBruker
Skrevet

IMG_0708.jpeg

Anonymkode: 38e13...e14

Skrevet

ABe14 - feil tråd?

 

I dag skal vi prøve en ny oppskrift - svinekoteletter i form med asparges, gulrot og purreløk i kremet saus. Med ris til.

Lillemus
Skrevet

I dag blir det resten av fiskegratengen fra lørdag + resten av de raspede gulrøttene og resten av brokkolien fra biffen i går. :) Det er så lettvint og greit med restemiddag som er varm på noen minutter i microen når man kommer hjem fra jobb.

stjernestøv
Skrevet
Vhanja skrev (3 minutter siden):

ABe14 - feil tråd?

 

I dag skal vi prøve en ny oppskrift - svinekoteletter i form med asparges, gulrot og purreløk i kremet saus. Med ris til.

hørtes godt ut :) Alt rett i ovnen? 

Annonse

Skrevet

Fiskeboller i hvit saus tror jeg 

AnonymBruker
Skrevet

Omelett med ost, blomkål, purre og bacon. 

Anonymkode: 1697d...889

Skrevet

Koteletter med brun saus, brokkoli, løk og paprika og surkål.

påskelilje
Skrevet

Fiskekaker,  poteter, stekt løk og raspet gulrot.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...