Lillemus Skrevet 23. mars Skrevet 23. mars påskelilje skrev (5 timer siden): Det er en blanding av byggryn, svinekjøtt, røykt sauekjøtt og ferskt kalvekjøtt. Veldig mye smak, men det ser litt.... eh .... rart ut 😅 Tjukk grøt liksom. Visstnok tradisjonell bryllupsmat i Hardanger. Jeg har smakt det én gang før, hos ei venninne fra Hardanger. Vi kjøpte det ferdig da, som bare skulle varmes. Veldig smakfullt, men bør kanskje spises med dempet belysning 😅 Hmmm... For en som ikke kommer noen vei med sau og heller ikke er så begeistret for røkt mat (bortsett fra kaviar) så hadde jeg nok stått pent over. At det smaker mye tror jeg på! 2 Siter
morsan Skrevet 23. mars Skrevet 23. mars Lillemus skrev (4 timer siden): Hmmm... For en som ikke kommer noen vei med sau og heller ikke er så begeistret for røkt mat (bortsett fra kaviar) så hadde jeg nok stått pent over. At det smaker mye tror jeg på! Jeg liker både røkt kjøtt og lam (og kaviar), men kan uansett virkelig styre meg for hakkasteik! 🤣 1 Siter
Everybody Skrevet 23. mars Skrevet 23. mars Worriesome Plenty 2 skrev (6 timer siden): Grandiosa med paprikaen plukket av, ekstra ost og paprikapulver. Skal ikke heller ta slik en medisterpølser i ribbefett? 1 Siter
Lillemus Skrevet 24. mars Skrevet 24. mars morsan skrev (6 timer siden): Jeg liker både røkt kjøtt og lam (og kaviar), men kan uansett virkelig styre meg for hakkasteik! 🤣 Ikke at det er noe galt i det, men det høres jo utvilsomt ut som noe man har begynt å røre sammen fordi man hadde en liten rest av både svin, kalv og sau som man så i tillegg drøyde med byggryn. Jeg skulle selvsagt smakt om jeg hadde fått det servert, men resultatet hadde kommet helt an på hvor dominerende sauekjøttet var. 1 Siter
emilie321 Skrevet 24. mars Skrevet 24. mars Får besøk av en god venninne og da serverer jeg reker med div tilbehør. Skal bli godt. Reker er noe jeg aldri har når jeg er bare meg. 0 Siter
morsan Skrevet 24. mars Skrevet 24. mars Lillemus skrev (2 timer siden): Ikke at det er noe galt i det, men det høres jo utvilsomt ut som noe man har begynt å røre sammen fordi man hadde en liten rest av både svin, kalv og sau som man så i tillegg drøyde med byggryn. Jeg skulle selvsagt smakt om jeg hadde fått det servert, men resultatet hadde kommet helt an på hvor dominerende sauekjøttet var. Ja, får følelsen av skikkelig restemat 0 Siter
Vhanja Skrevet 24. mars Skrevet 24. mars ABe14 - feil tråd? I dag skal vi prøve en ny oppskrift - svinekoteletter i form med asparges, gulrot og purreløk i kremet saus. Med ris til. 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. mars Skrevet 24. mars I dag blir det resten av fiskegratengen fra lørdag + resten av de raspede gulrøttene og resten av brokkolien fra biffen i går. Det er så lettvint og greit med restemiddag som er varm på noen minutter i microen når man kommer hjem fra jobb. 1 Siter
stjernestøv Skrevet 24. mars Skrevet 24. mars Vhanja skrev (3 minutter siden): ABe14 - feil tråd? I dag skal vi prøve en ny oppskrift - svinekoteletter i form med asparges, gulrot og purreløk i kremet saus. Med ris til. hørtes godt ut Alt rett i ovnen? 0 Siter
Vhanja Skrevet 24. mars Skrevet 24. mars stjernestøv skrev (8 minutter siden): hørtes godt ut Alt rett i ovnen? Ja. Bare brune litt på panna først. Vi skal følge denne oppskriften: https://www.godt.no/oppskrifter/middag/10254/koteletter-i-ovn?porsjoner=3 0 Siter
stjernestøv Skrevet 24. mars Skrevet 24. mars Vhanja skrev (27 minutter siden): Ja. Bare brune litt på panna først. Vi skal følge denne oppskriften: https://www.godt.no/oppskrifter/middag/10254/koteletter-i-ovn?porsjoner=3 Ok, det vil jeg prøve 1 Siter
AnonymBruker Skrevet 24. mars Skrevet 24. mars Omelett med ost, blomkål, purre og bacon. Anonymkode: 1697d...889 0 Siter
Dorthe Skrevet 24. mars Skrevet 24. mars Koteletter med brun saus, brokkoli, løk og paprika og surkål. 0 Siter
påskelilje Skrevet 24. mars Skrevet 24. mars Fiskekaker, poteter, stekt løk og raspet gulrot. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.