Glitter Skrevet 10. juni Skrevet 10. juni Kyllingen gikk ut i går. Den luktet normalt. Hev den i fryseren. Går det bra? 0 Siter
Ekstra Skrevet 10. juni Skrevet 10. juni Jeg kunne godt brukt en kyllingfilet som gikk ut i går om den luktet normalt, men tror ikke jeg ville lagt den i fryseren for senere bruk og opptining. Det betyr ikke at det ikke kan gå bra 0 Siter
Glitter Skrevet 10. juni Forfatter Skrevet 10. juni Ekstra skrev (23 minutter siden): Jeg kunne godt brukt en kyllingfilet som gikk ut i går om den luktet normalt, men tror ikke jeg ville lagt den i fryseren for senere bruk og opptining. Det betyr ikke at det ikke kan gå bra Ok. Hvorfor ville du ikke fryst den ned til en annen dag? AnonymBruker skrev (18 minutter siden): Går bra. Anonymkode: 40138...79b Okei. 0 Siter
Ekstra Skrevet 10. juni Skrevet 10. juni Glitter skrev (9 minutter siden): Ok. Hvorfor ville du ikke fryst den ned til en annen dag? Ting holder seg jo ikke uendelig i fryser, og jeg tenker at både nedfrysing, opptining og oppbevaring i fryser blir litt mye for kylling som allerede er gått over dato 0 Siter
Lillemus Skrevet 10. juni Skrevet 10. juni Ekstra skrev (36 minutter siden): Ting holder seg jo ikke uendelig i fryser, og jeg tenker at både nedfrysing, opptining og oppbevaring i fryser blir litt mye for kylling som allerede er gått over dato Nå har hun ikke sagt noe om den har vært frosset tidligere, men jeg er enig i at det er et godt poeng ja. 0 Siter
Ekstra Skrevet 10. juni Skrevet 10. juni Lillemus skrev (Akkurat nå): Nå har hun ikke sagt noe om den har vært frosset tidligere, men jeg er enig i at det er et godt poeng ja. Jeg skrev heller ikke noe om at den har vært frosset tidligere. 0 Siter
Lillemus Skrevet 10. juni Skrevet 10. juni Ekstra skrev (Akkurat nå): Jeg skrev heller ikke noe om at den har vært frosset tidligere. Jeg forsto dette slik at du mente den har vært frosset tidligere: "nedfrysing, opptining og oppbevaring i fryser", men det var kanskje ikke ment i kronologisk rekkefølge. 🙂 0 Siter
Ekstra Skrevet 10. juni Skrevet 10. juni Lillemus skrev (1 minutt siden): Jeg forsto dette slik at du mente den har vært frosset tidligere: "nedfrysing, opptining og oppbevaring i fryser", men det var kanskje ikke ment i kronologisk rekkefølge. 🙂 Ja, mulig rekkefølgen var litt misvisende, jeg tenkte meg alt dette som del av Glitters oppbevaring. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 10. juni Skrevet 10. juni Ting blir ikke vipps dårlig fra en dag til den andre. Lukter ting greit så er det bare å putte det i fryseren. Blir ikke dårlig av opptining. Anonymkode: 40138...79b 0 Siter
morsan Skrevet 11. juni Skrevet 11. juni Enig med @Ekstra i at jeg ikke vil valgt å fryse, selv om det jo kan gå helt fint. Det du bør gjøre neste gang du oppdager at du ikke rekker å spise kjøttet før utløpsdato, er å steke det opp. Da "kjøper" du deg et par dagers ytterligere holdbarhet. Jeg ville derfor ha stekt opp (helst innen utløp, men også dagen etter om det lukter bra) og så eventuelt fryst det som ble stekt, om jeg visste jeg ikke rakk å spise det i løpet av de neste par dagene. 2 Siter
AnonymBruker Skrevet 11. juni Skrevet 11. juni AnonymBruker skrev (På 10.6.2025 den 16.41): Ting blir ikke vipps dårlig fra en dag til den andre. Lukter ting greit så er det bare å putte det i fryseren. Blir ikke dårlig av opptining. Anonymkode: 40138...79b Man skal være meget forsiktig med kylling. Anonymkode: dc736...b52 0 Siter
UtakknemligDiva Skrevet 11. juni Skrevet 11. juni (endret) Lukt på den. Du kjenner dårlig lukt når du varmer den opp, kylling lukter ikke godt i utgangspunktet. Da jeg først så denne tråden og før jeg så hvem som var brukeren, trodde jeg dette var ett av trollene inne her som faktisk skrev «kyllingen gikk ut i går»! Som en levende kylling som tok seg en tur ut… Endret 11. juni av UtakknemligDiva 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.