Tornerose Skrevet 7. mai 2002 Del Skrevet 7. mai 2002 Prøv den!! :-) Jeghar prøvd mange, og denne er alltid fin! - Men man må jo dynke den etterpå da - om det skal være skikkelig "Bløt"-kake :-) Jeg dynker som regel med melk m/romdråper i ! NAM!!! Joda, klart man skal dynke masse! Men jeg synes likevel at sukkerbrød med potetmel blir tørrere enn uten, de med bare hvetemel blir mye luftigere og saftigere. Det er nå min mening da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209096 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 7. mai 2002 Del Skrevet 7. mai 2002 Joda, klart man skal dynke masse! Men jeg synes likevel at sukkerbrød med potetmel blir tørrere enn uten, de med bare hvetemel blir mye luftigere og saftigere. Det er nå min mening da. Gi meg din oppskrift - nå må jeg jo prøve, jeg tror ikke jeg har prøvd uten hvetemel - men prøvd flere andre...:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209101 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 7. mai 2002 Del Skrevet 7. mai 2002 Gi meg din oppskrift - nå må jeg jo prøve, jeg tror ikke jeg har prøvd uten hvetemel - men prøvd flere andre...:-) Du mener vel uten potetmel? Jeg har ikke oppskriften tilgjengelig, den ligger hjemme hos min kjære mamma. Jeg lager ikke sukkerbrød så ofte som jeg burde, for kremen blir sur før vi har rukket å spise opp alt, utrolig nok. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209109 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamilla Skrevet 7. mai 2002 Forfatter Del Skrevet 7. mai 2002 da får jeg bare vente på kjefta.....:-)= Jeg lagde 1,5 deig, men det var for lite.. den deigen kan stå romtemperet mens jeg lager mere? Eller blir den ødelagt da? Deigen så forøvrig meget bra ut ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209135 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamilla Skrevet 7. mai 2002 Forfatter Del Skrevet 7. mai 2002 da får jeg bare vente på kjefta.....:-)= *SMASK* til deg. Kaken ble helt perfekt . TUSEN TUSEN takk ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209191 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HelgeM Skrevet 7. mai 2002 Del Skrevet 7. mai 2002 Denne oppskriften er egentlig hemmelig men... 4 store egg 140 - 150g sukker Vispes til stiv eggedosis. Rør forsiktig inn 140 - 150g hvetemel Helles i smurt form og stekes 30 min ved 180 grader. Nei det skal ikke være bakepulver. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209216 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamilla Skrevet 7. mai 2002 Forfatter Del Skrevet 7. mai 2002 Denne oppskriften er egentlig hemmelig men... 4 store egg 140 - 150g sukker Vispes til stiv eggedosis. Rør forsiktig inn 140 - 150g hvetemel Helles i smurt form og stekes 30 min ved 180 grader. Nei det skal ikke være bakepulver. Ikke potetmel heller? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209369 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HelgeM Skrevet 7. mai 2002 Del Skrevet 7. mai 2002 Ikke potetmel heller? Nei. Oppskriften er komplett den. Har ikke fått noen klager på ferdigvaren enda, men det må sies at andre som har prøvd oppskriften ikke var helt heldige. Resultatet kunne brukes til frisbee... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209382 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 7. mai 2002 Del Skrevet 7. mai 2002 Det spiller ikke så stor rolle hvilken av de mange oppskrifter man bruker, bare sørg for at røren er skikkelig luftig, og IKKE åpne ovnen før den er helt ferdig. Ikke tramp rundt en gang... Lykke til! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209391 Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 7. mai 2002 Del Skrevet 7. mai 2002 Nei. Oppskriften er komplett den. Har ikke fått noen klager på ferdigvaren enda, men det må sies at andre som har prøvd oppskriften ikke var helt heldige. Resultatet kunne brukes til frisbee... Er hemmeligheten passe tempererte egg? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209395 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HelgeM Skrevet 7. mai 2002 Del Skrevet 7. mai 2002 Er hemmeligheten passe tempererte egg? Har egentlig ikke merket noen forskjell, men det kan hjelpe på resultatet at alle ingrediensene er romtempererte. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209433 Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 7. mai 2002 Del Skrevet 7. mai 2002 Har egentlig ikke merket noen forskjell, men det kan hjelpe på resultatet at alle ingrediensene er romtempererte. Du bruker nok rett-fra-høna-egg, kan jeg tenke meg. Jeg vet du er glad i høner. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209441 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HelgeM Skrevet 7. mai 2002 Del Skrevet 7. mai 2002 Du bruker nok rett-fra-høna-egg, kan jeg tenke meg. Jeg vet du er glad i høner. Har dessverre ikke tilgang til så ferske egg. Hvordan kan du vite hva jeg liker? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209451 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamilla Skrevet 7. mai 2002 Forfatter Del Skrevet 7. mai 2002 Nei. Oppskriften er komplett den. Har ikke fått noen klager på ferdigvaren enda, men det må sies at andre som har prøvd oppskriften ikke var helt heldige. Resultatet kunne brukes til frisbee... Hehe.. den høres inter. ut den oppskriften. Tror jeg må prøve den ) Takk skal du ha. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209455 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamilla Skrevet 7. mai 2002 Forfatter Del Skrevet 7. mai 2002 Nei. Oppskriften er komplett den. Har ikke fått noen klager på ferdigvaren enda, men det må sies at andre som har prøvd oppskriften ikke var helt heldige. Resultatet kunne brukes til frisbee... Hehe.. den høres inter. ut den oppskriften. Tror jeg må prøve den ) Takk skal du ha. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209457 Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 7. mai 2002 Del Skrevet 7. mai 2002 Har dessverre ikke tilgang til så ferske egg. Hvordan kan du vite hva jeg liker? Det sier jeg ikke bort.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209469 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 8. mai 2002 Del Skrevet 8. mai 2002 *SMASK* til deg. Kaken ble helt perfekt . TUSEN TUSEN takk ) *gni det inn!* :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209740 Del på andre sider Flere delingsvalg…
astridny Skrevet 8. mai 2002 Del Skrevet 8. mai 2002 Her skal du få min oppskrift, det har ALDRI skjedd noe overraskende med den: Sukkerbrød (kan ikke misslykkes) meget stiv eggedosis av: 4 egg 1 1/2 kopp sukker sikt i: 1 kopp hvetemel 1 kopp potetmel 3 ts bakepulver til slutt har du i 1/2 kopp varmt vann. Bruk springform, men ikke smør den, kle kun bunnen med et bakepapir. Stek kaken ved 175oC i ca. 3/4 time. Sleng den opp ned på en rist etter steking, og vent litt før du tar den ut av formen. God morgen. Hvordan får du da ut sukkebrødet når du ikke smører kantene? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209741 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 8. mai 2002 Del Skrevet 8. mai 2002 God morgen. Hvordan får du da ut sukkebrødet når du ikke smører kantene? Bare tar kniven og skjærer rundt! :-) PÅ denne måten så "klatrer" kaka opp på kanten, og detter ikke sammen igjen, I bunn er det da papir som man tar av, jeg skjærer.....så HIVER jeg med makt kaka opp ned over ei rist - det skal SMELLE! ....så henger den der litt......Så løsner jeg springforma, tar bort den, - så løfter jeg forsiktig vekk bakepapiret som sitter på undersiden. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-209754 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamilla Skrevet 8. mai 2002 Forfatter Del Skrevet 8. mai 2002 *gni det inn!* :-) *gni inn litt mere* Du reddet dagen igår ) Takk igjen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52375-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-210103 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.