x-ar Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Hva finnes på ditt favoritt sommerkoldtbord? Veldig takknemlig om noen gidder å friske opp fantasien min :-) 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Eggerøre, spekemat, potetsalat, bajongskinke, kylliglår (kalde eller varme), salat med masse rart, reker, noe annet skalldyr, roastbiff (kan fint serveres i tynne skiver kald - er kjempegodt med potetsalat som man har frisket opp med eplebiter (grønne epler) og rå løk). Evt. melon og annen frukt.. Kjempegodt med saftig frukt på sommern! Sommerøl og kald hvitvin.. Mmmmmm... har du en grill stående er det ålreit å lage noen grillspyd, ostepølser, flintstek, hamburgere som folk kan kaste på grillen etter smak og behag.. det er veldig greit! grillmat er sommermat.. : ) 0 Siter
Ørkenvandreren Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Koldtbord som er basert på det som finnes i havet. Nam!! 0 Siter
flisa Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Mini-grønnsakspaier, kreps, reker, laksefileter i fløte......karbonader, eggerøre, sprøstekt bacon/champignon/løk, fetaost, salater, melon, spekeskinke, oliven, - og masser av brødsorter! :-) 0 Siter
Gjest Litt lett sommermat Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Kjempefeite flintsteiker som fettet renner av som en middels bekk, hauger med six-pack øl, et fjell med pottitsalat. Dette topper du met et par agurkskiver og to-tre tomatbåter, så kjerringene blir fornøyde og får sunnhetsalibiet sitt. God fornøyelse. *Raaaaaaap* 0 Siter
birdie Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Koldtbord som er basert på det som finnes i havet. Nam!! Ah!! Henger meg glatt på labber'n her! Er det sjømat på koldtbordet kommer jeg meg aldri videre, jfr. regelen (?) om sjømat -> varmrett - > kjøtt -> dessertbord -> ost. Reker, krabbe, evt. klør, lodderogn i alle farger (med finhakket løk og rømme til), laks og ørret i div. varianter, evt. røkt ål, egg med pynt, til og med crabsticks glir ned. Hummer og kreps blir for mye strev for lite mat.. Tilbehør er plukk-selv-salat (husk asparges og sitron), div. dressinger og loff. 0 Siter
Tornerose Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Min hjemmelagede potetsalat befinner seg alltid på ethvert koldtbord. Her er oppskriften: 10-12 kalde kokte poteter (gjerne nypoteter, og behold skallet på) 5-6 hardkokte egg 1 liten boks maiskorn 3-4 selleristenger 1 hakket løk (evt vårløk) ca 10 reddiker i båter et beger lettrømme 2 ss eddik 5 ss olivenolje salt/pepper Hjemmelaget majones som lages av 2 eggeplommer, en teskje sennepspulver, salt og pepper og vispes med omtrent like deler maisolje og olivenolje til ønsket konsistens. Har i litt sitronsaft til sist. Alt blandes sammen. Kjempegodt! 0 Siter
Gjest retvizan Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Jordbær med softshake. Jordbær med vaniljesaus. Små pailignende saker fylt med vaniljekrem, jordbær og gele. Fruktsalat. Jordbær med vaniljeis og piska krem. Sammenrulla pannekaker med jordbær og iskrem inni. Fromasjkake. Vaniljeis med varme bjørnebær og vaniljesaus. 0 Siter
flisa Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Jordbær med softshake. Jordbær med vaniljesaus. Små pailignende saker fylt med vaniljekrem, jordbær og gele. Fruktsalat. Jordbær med vaniljeis og piska krem. Sammenrulla pannekaker med jordbær og iskrem inni. Fromasjkake. Vaniljeis med varme bjørnebær og vaniljesaus. men kjære deg da gamlemor - beskrev ikke du nå dessertbordet? *forvirret* 0 Siter
Gjest dimi Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Kjempefeite flintsteiker som fettet renner av som en middels bekk, hauger med six-pack øl, et fjell med pottitsalat. Dette topper du met et par agurkskiver og to-tre tomatbåter, så kjerringene blir fornøyde og får sunnhetsalibiet sitt. God fornøyelse. *Raaaaaaap* Er det du - samboer'n min? Skulle faen ikke forundre meg om du snoker litt på disse sidene, selv om du liker å fortelle meg at jeg bruker altfor mye tid her inne. 0 Siter
Gjest retvizan Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 men kjære deg da gamlemor - beskrev ikke du nå dessertbordet? *forvirret* Jo'a, men det er jo der favorittene finnes. Dessuten kommer jeg sjelden lenger enn dit, he he. 0 Siter
spirito Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Melon og spekeskinke! Også friske jordbær selvsagt... 0 Siter
Gjest supermamman Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Eggerøre, spekemat, potetsalat, bajongskinke, kylliglår (kalde eller varme), salat med masse rart, reker, noe annet skalldyr, roastbiff (kan fint serveres i tynne skiver kald - er kjempegodt med potetsalat som man har frisket opp med eplebiter (grønne epler) og rå løk). Evt. melon og annen frukt.. Kjempegodt med saftig frukt på sommern! Sommerøl og kald hvitvin.. Mmmmmm... har du en grill stående er det ålreit å lage noen grillspyd, ostepølser, flintstek, hamburgere som folk kan kaste på grillen etter smak og behag.. det er veldig greit! grillmat er sommermat.. : ) Reker stekt i aliminiumsfolie på grillen.Med olivenolje, masse hvitløk, litt fersk chili og frisk persille og salt/pepper.. + Loff for å dyppe i stekesjyen. Nam- nam ! (Dette blir jo en lun rett på koldtbordet, men.....) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.