Gå til innhold

FU: tar dere bort gøsjet før dere bruker egget?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Da mener jeg det hvite som er på hver side av eggeplommen, når en har knekt egget i bakebollen, f eks. Eller i stekepanna.

Jeg orker ikke tanken på å ha med gøsjet, og tar det bestandig bort med en skje, selv om det forsinker matlagingstiden noe.

Hva gjør dere?

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg har aldri tenkt på å ta det bort. Du merker vel ikke noen forskjell når egget er stekt, uansett?

Hva gjør du når du spiser kokt egg, forresten? ;-)

Skrevet

Hvis du mener den hvite "navlestreng" dingsen så JA ! Den skal vekk !!! Usj og pføøøy....

gnaffel-laffel
Skrevet

Har ikke lagt merke til noe gøsj i egget engang jeg.....

Så nei, det gjør jeg ikke!

Skrevet

Det kommer ann på. Om jeg skal steke eller koke egg eller bruke det i en kake, så tar jeg det ikke bort. Men hvis jeg skal lage noe med rått egg og eggene skal skilles, f.eks. eggedosis eller majones så tar jeg det bort.

Skrevet

Har ikke lagt merke til noe gøsj i egget engang jeg.....

Så nei, det gjør jeg ikke!

Den hvite navlestrenggreia, og så i andre enden er det noe sånn skyaktig, hvitt (noen ganger lite, noen ganger mye) greie som vokser ut av plommen, liksom. kanskje begynnelsen til det som aldri ble en kylling..

Annonse

Skrevet

Hvis du mener den hvite "navlestreng" dingsen så JA ! Den skal vekk !!! Usj og pføøøy....

Akkurat det jeg mente! ;-)

Skrevet

Jeg har aldri tenkt på å ta det bort. Du merker vel ikke noen forskjell når egget er stekt, uansett?

Hva gjør du når du spiser kokt egg, forresten? ;-)

Når det er kokt, "blir det bare borte..." (stikker hodet i sanden...)

Men med vitende og vilje røre gøsjet sammen med resten av egget, er nok til at jeg bare veldig motvillig spiser resultatet etterpå...

Sær jeg?? Neeeida...

Skrevet

Her i huset bryr vi ikke hodene våre med eggegøsj.

Skrevet

Nei jeg spiser gøsj med det største velbehag. :-)

Skrevet

Kun hvis jeg skal bruke plommen i en saus. Hvis jeg steker egg så fjerner jeg det fra plommen men det blir jo stekt sammen med hviten da, ellers bryr jeg meg ikke! :-)

Annonse

gnaffel-laffel
Skrevet

Den hvite navlestrenggreia, og så i andre enden er det noe sånn skyaktig, hvitt (noen ganger lite, noen ganger mye) greie som vokser ut av plommen, liksom. kanskje begynnelsen til det som aldri ble en kylling..

Har egentlig aldri lagt merke til det....*går ut i kjøleskapet med en gang og skjekker*.....hm....

Gjest malun
Skrevet

Nei, vet du hva - det spiser jeg sammen med det andre. Skulle jeg tenkt på det som ekkelt, hadde jeg nok droppet å spise egg i det hele tatt.

Gjest Iznogood
Skrevet

Åh guuud! Spiser du virkelig egg? Vet du ikke at de har vært gjennom rompa på ei høne??

Skrevet

Fint med oppklaring lenger ned om at det var navlestrengen du meinte ;-) Har aldri tenkt på det som "gøsj"... Nei, berre viss den er veldig stor og tjukk. Ellers plager det meg fint lite.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...