Gå til innhold

Adoptivsøker og hjemmeværende?


Gjest (ikke undertegnet)

Anbefalte innlegg

Gjest (ikke undertegnet)

Jeg lurer på om noen her inne har erfaringer med hvordan sosialkontor/ barnevern/ SUAK ser på adoptivsøkere der f.eks. mor er hjemmeværende med eget barn (og har dagbarn)? Det vil jo da stå ca. kr. 0,- i inntekt på søknaden, selvom man faktisk har en liten inntekt. Har det noe å si? Takknemlig for svar:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Selv om det er relativt vanlig å være svart dagmamma - er det faktrisk ulovlig å arbeide svart i Norge - det vil derfor neppe være særlig lurt å prøve å oppgi dette som inntekt i adopsjonspapirene - det er tross alt offentlige myndigheter som skal godkjenne papirene dine. På selvangivelsen vil det vel også stå kr 0 i inntekt - og hvorvidt dette er et problem kommer vel an på hvor mye mannen din tjener - og på hvordan den økonomiske situasjonen er ellers. Du skriver intet om han - så dermed er det vanskelig å gi et entydig svar på det du spør om. Dersom du ønsker å adoptere som enslig - er det helt klart at dette vil være et problem - men dersom mannen din har en OK inntekt er det neppe et problem. Thailand har eks. et krav om minimumsinntekt. Denne ligger imidlertid på 200 000 kr (pr familie) brutto - og er dermed ikke særlig høyt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...