Gå til innhold

barnevogn


Gjest (ikke undertegnet)

Anbefalte innlegg

Gjest (ikke undertegnet)

Dere som har barn fra korea hva slags barnevogn har dere kjøpt ? Barna er jo som regel bare fem seks måneder, da de kommer og da ligger de vel i bagvogn/ dypvogn. Vi venter tildeling til høsten og har så smått begynt å se på vogn, men vi er litt i tvil om hva slags vogn vi trenger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

vi fikk klumpen vår hjem i midten på februar i fjor, da var han 5 mnd. Vi hadde også lurt litt på dette med vogn, så vi hadde bare lånt en kombivogn. Bagen brukte vi ikke i det hele tatt.....så den var helt unødvendig.

Til nestemann blir det nok at vi kjøper sportsvogn fra starten av. (typisk det at nr to får NY vogn mens førstemann får lånt? :-))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yatzie

Hei! Vi hentet vår lille frøken i høst, vi kom hjem i november og da var hun nesten 6 mndr. gammel. Vi var veldig i tvil om hva slags vogn vi skulle kjøpe, og kjøpte ikke vogn før etter at vi kom hjem med henne. Valget falt på en stor og god Simo Bertini sportsvogn med god plass til voksi-pose oppi. Denne løsningen har fungert veldig fint for oss.

I tillegg har vi brukt en trille som ryggen kan legges helt ned på når vi bare skal ut en liten svipptur på et senter el. siden sportsvogna er litt stor å dra med seg overalt.

Lykke til med en spennende tid framover!

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann

Vi fikk en gutt på 4 mnd. fra Korea i oktober for 3 år siden. Da brukte vi kombivogn. Denne gikk da i stykker, og da kjøpte vi en ny sportsvogn. Vi venter på nytt barn fra Korea i løpet av oktober/november (hjemkomst, altså) og har denne gangen gått til innkjøp av en brukt dypvogn. Jeg synes det er litt for tidlig å begynne med sportsvogn. Voksipose vil jeg helst ikke bruke til barnet før det er over 6 mnd. Voksiposen er så stor. Jeg synes det er tryggest på vinteren med dypvogn, ikke trekkfullt og lunt og godt.

mvh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta vår var 4 måneder da vi kom hjem fra Korea i februar i fjor.

Ettersom det var vinter og hun var liten kjøpte vi en kombivogn.

Vi kjøpte den brukt, for vi visste at den ikke ville bli brukt så lenge.

Bagen brukte vi faktisk en del, og en gammeldags skinnpose.

Fire måneder etter, da våren var kommet og jenta vår kunne sitte selv kjøpte vi en ny sportstrille. Disse vognene brukes gjerne mye lengre, og da var det greit med en som var ny.

Kombivognen vi kjøpte først bruker tulla til soving i barnehagen, så slipper vi å dra vogna med fram og tilbake hver dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...