BettyBlue Skrevet 27. mai 2002 Del Skrevet 27. mai 2002 Kjøpte fersk gjær i dag hos italienske kjøpmannen, men det står best før 20. mai på pakken, altså en uke for gammel? Bør jeg bruke tørrgjæren min isteden til go'brødet mitt? Hva skjer når gjæren er for gammel? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/55849-holdbarhet-p%C3%A5-gj%C3%A6r-kjappe-svar-mottas-med-takk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sevenup Skrevet 27. mai 2002 Del Skrevet 27. mai 2002 Hadde brukt den dersom den ikke er blitt helt hard. Har gjort det mange ganger uten problemer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/55849-holdbarhet-p%C3%A5-gj%C3%A6r-kjappe-svar-mottas-med-takk/#findComment-230307 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BettyBlue Skrevet 27. mai 2002 Forfatter Del Skrevet 27. mai 2002 Hadde brukt den dersom den ikke er blitt helt hard. Har gjort det mange ganger uten problemer. Deigen ble smidig og silkemyk, står til heving nå. Gjæren virket igrunn ok. Takk for svaret. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/55849-holdbarhet-p%C3%A5-gj%C3%A6r-kjappe-svar-mottas-med-takk/#findComment-230365 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.