morsan Skrevet 28. mai 2002 Del Skrevet 28. mai 2002 Jeg tar gjerne imot gode råd og tips til hvordan jeg skal lage en skikkelig festkake ut av en engelsk fruktkake som jeg har oppskriften på. Må si jeg har blitt litt fascinert av at man som bryllupskake i både kronprins- og prinsessebryllupet hadde engelsk fruktkake med marspanlokk. Marsipanlokk er jo greit å kjøpe ferdig, men er det vanskelig å legge det på? Legges det rett oppå fruktkaka, eller skal det være noe imellom (f.eks. krem)? Skal kaka deles og fylles, eller skal den være hel under lokket? Konditoren bak den siste kaka sa på TV at den ble bakt 14 dager før bryllupet, og så dynket daglig med punsj (?). Hva er det for noe? Kan den dynkes med noe annet? Vet ikke om jeg hadde våget å lage den så lang tid i forveien, men.... :-) Og PS: Kan en fruktkake med marspianlokk fryses? På forhånd takk for svar! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/56040-noen-habile-kakebakere-her/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
mmonica Skrevet 28. mai 2002 Del Skrevet 28. mai 2002 for det første så trenger du ikke fryse en fruktkake, pakker du den inn i sølvfolie SKAL den lagres i flere mndr!!! uten å fryses.. Tradisjonelt blir kaken dekket med marsipanlokk og deretter dekket av icing.... Du kan dynke kaken med likør også.. http://www.dinkake.no 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/56040-noen-habile-kakebakere-her/#findComment-231691 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 28. mai 2002 Forfatter Del Skrevet 28. mai 2002 for det første så trenger du ikke fryse en fruktkake, pakker du den inn i sølvfolie SKAL den lagres i flere mndr!!! uten å fryses.. Tradisjonelt blir kaken dekket med marsipanlokk og deretter dekket av icing.... Du kan dynke kaken med likør også.. http://www.dinkake.no Wow! Kakesiden din gjorde meg mektig imponert!! Nesten synd at jeg alt er gift! :-) Men tusen takk for tipset om fruktkake. Jeg bakte en engang som ble veldig god, men jeg visste ikke at restene kunne spises etter så lang tid, så jeg kasta kaka etter bare noen dager ...... :-( Ja, ja, nå vet jeg bedre! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/56040-noen-habile-kakebakere-her/#findComment-231741 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 29. mai 2002 Del Skrevet 29. mai 2002 for det første så trenger du ikke fryse en fruktkake, pakker du den inn i sølvfolie SKAL den lagres i flere mndr!!! uten å fryses.. Tradisjonelt blir kaken dekket med marsipanlokk og deretter dekket av icing.... Du kan dynke kaken med likør også.. http://www.dinkake.no For noen vanvittig flotte kaker! Jeg er selv glad i å pynte kaker, og tenkte jeg kunne stille deg et spørsmål. Hvor får man tak i blå konditorfarge? For det er vel lov i Norge nå, er det ikke? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/56040-noen-habile-kakebakere-her/#findComment-232377 Del på andre sider Flere delingsvalg…
joppa Skrevet 29. mai 2002 Del Skrevet 29. mai 2002 For noen vanvittig flotte kaker! Jeg er selv glad i å pynte kaker, og tenkte jeg kunne stille deg et spørsmål. Hvor får man tak i blå konditorfarge? For det er vel lov i Norge nå, er det ikke? Blå konditorfarge får du på (noen) apotek. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/56040-noen-habile-kakebakere-her/#findComment-232615 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.