Gjest 5barnsmor Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Vi griller maiskolber, kjøtt, ostepølser med bacon rundt, masse fisk og wokgrønnsaker (i egnet beholder) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241221 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Barna får pølser, de vil ikke ha annet. Men vi pleier faktisk å gjøre altfor mye utav vår egen mat. For eksempel: *Champignon fylt med blåskimmelost *marinert biff *kjøttdeigspyd med indiske krydder *hele tomater og/eller løk i folie *mais, løkbiter,hvitløk,salt, pepper og meierismør i folie *fisk i folie Og så må man selvsagt ha noe godt ved siden av. Og da er en gresk salat dødsgodt! Eller potetsalat, helst hjemmelaget. Eller begge deler. Nå ble jeg sulten, gitt... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241279 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zirine Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Jeg griller helst fisk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241282 Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Hummer, scampi, blåskjell, kamskjell, fasanbryst, gåselever, rensdyrmedaljong er sikkert godt, men ingenting slår den ferdigmarinerte flintsteken fra Rimi! Har du noen lenker til grilling av ymse sjømat? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
thrist Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Hvalkjøtt er best! helt enig med du...kval e bæst på grill.....og grillbein, også kalt kjøttbein... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241309 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest (ikke undertegnet) Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Barna får pølser, de vil ikke ha annet. Men vi pleier faktisk å gjøre altfor mye utav vår egen mat. For eksempel: *Champignon fylt med blåskimmelost *marinert biff *kjøttdeigspyd med indiske krydder *hele tomater og/eller løk i folie *mais, løkbiter,hvitløk,salt, pepper og meierismør i folie *fisk i folie Og så må man selvsagt ha noe godt ved siden av. Og da er en gresk salat dødsgodt! Eller potetsalat, helst hjemmelaget. Eller begge deler. Nå ble jeg sulten, gitt... Prøver å legge det på grillen jeg. Det blir så mye søl når jeg hiver det .... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241352 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Reg@l Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Marinert mørbradbiff! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241383 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Det blir ofte marinert flintstek for det er vi glad i, og selvsagt hvitløk innpakket i folie med litt olje over. Ellers griller vi biff og spareribs. Vi har nesten alltid min hjemmelagede potetsalat som tilbehør for den er bare nydelig! *skryte skryte* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241704 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bassisten Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Hva om det er medlemmer av Jehovas her og de føler seg støtt over innlegget ditt. Jeg skjønner det er en spøk, men *Vi hiver kranglefanter på * Det var ein rørande omsorg for Jehovas Vitner du utviste her! Eg reknar med at du vil skriva noko av det same neste gong nokon skriv noko nedsetjande om muslimar..? (som dei faktisk meiner) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241715 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Marinerte koteletter, krydderpølser, marinert indrefilet av svin, kyllingfileter. Det er også utrolig godt med fyllte champignoner som tilbehør - ta ut stilken på soppen og hakk den sammen med hvitløk, løk, litt bacon og pepper. alt sammen surres i steikepanne og fylles i sopp-hatten. strø litt revet ost oppå og legg det på grillen. Nam! *sulten nå* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241793 Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 En hælv kælv. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241800 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anki Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Jeg griller sommerkoteletter og pølser..liker ikke annen grillmat. Spiser salat eller potetstappe ved siden av. Sønnen min elsker hvitløksmarinert lammelår. Ikke helt typisk 7-åring nei *s* Sambo er altetende 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241855 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest grillkokken Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Kanin er populært på grillen hjemme hos oss. Ellers går det i biff og grillsyd av diverse kjøtt,med paprika,løk,tomat,mais,squash og champignong. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-241862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pamparium Skrevet 5. juni 2002 Del Skrevet 5. juni 2002 Marinert Scampi. Fant oppskrift på Aperitif.no Noen skjeer olje, en neve koriander, saften av 2 lime, chilisaus (sterk). Putta oppi Scampiene og marineret de i noen timer. Stappa på grillspyd og grilla i 5 minutter. Kjempegodt med karrirømme ved siden av. (Rømme+karripulver). Må ha mye for å bli mett, men en innmari god forrett! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-242544 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest (ikke undertegnet) Skrevet 6. juni 2002 Del Skrevet 6. juni 2002 Det blir ofte marinert flintstek for det er vi glad i, og selvsagt hvitløk innpakket i folie med litt olje over. Ellers griller vi biff og spareribs. Vi har nesten alltid min hjemmelagede potetsalat som tilbehør for den er bare nydelig! *skryte skryte* Kunne jeg fått oppskriften? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-243266 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 6. juni 2002 Del Skrevet 6. juni 2002 Kunne jeg fått oppskriften? Selvsagt! :-) Jeg bruker aldri eksakte mengder, du må nesten føle deg fram alt etter hvor mange som skal spise, men det gjør ingenting om du lager for mye for det er godt å spise alene til kvelds. Jeg bruker kalde kokte poteter i terninger(nypoteter med skallet på er best), kalde hardkokte egg i terninger, en løk (evt en bunt vårløk) finhakket, noen stilker selleri i biter, reddiker i båter, en bunt oppklippet gressløk, en liten boks maiskorn. Dette blandes sammen med 3-4 ss olivenolje, 1-2 ss balsamico- eller rødvinseddik, salt og pepper, ca et beger lettrømme (avhengig av hvor mye salat) og hjemmelaget majones (kan ikke byttes med kjøpemajones!). Majones lager jeg ved å ha 2 eggeplommer i en bolle og blande med ca en teskje sennepspulver (Colmans), salt og pepper. Så visper jeg det sammen med håndmikser mens jeg heller sakte i omtrent like deler olivenolje og maisolje. Tilslutt smaker jeg det til med sitronsaft, evt ekstra salt og pepper. Jeg lager aldri majones etter oppskrift, så hvis du ikke har laget det før bør du kanskje finne en for det er ikke alltid lett å ha følelsen for når du har hatt i nok olje, når den evt skiller seg osv. I allefall, denne salaten er kjempegod, og utmerket på ethvert koldtbord. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/57423-fu-hva-hiver-du-p%C3%A5-grillen/page/2/#findComment-243395 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.