Line Skrevet 20. juni 2002 Del Skrevet 20. juni 2002 Åh...har SÅ lyst å bake det i kveld, men oppskirftsboka mi med de beste oppskriftene ligger igjen i Skedsmo og støver ned... Noen som har ei knallgod oppskrift på Sarah Bernard som de kan dele med meg sånn i full fart? Må logge av om en halvtime, og har ikke nettilgang igjen før i morgen ettermiddag... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/60289-sarah-bernard/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elis31 Skrevet 20. juni 2002 Del Skrevet 20. juni 2002 Denne fant jeg under krem.no, jeg har ikke prøv den men jeg tipper de folka vet hva de driver med: Enkle Sarah Bernhard Personlig favoritt! Denne er dessuten glutenfri og kan serveres som små konfektbiter til kaffen. Ferdig kransekakemasse ca.500g Trøffelkrem (grunnoppskrift) Fløte 1/3 l Kokesjokolade 100g Slik gjør du: 1. Hakk sjokoladen. 2. Kok opp fløte. 3. Dra kjelen av plata og rør inn sjokoladen til den er helt smeltet. 4. Settes i kjøleskap noen timer (helst til dagen etter) Kjevle ut kransekakemassen ca.1 cm tykk. Stikk ut rundinger ( hvor store du selv ønsker) og legg på bakeplate. Ovnstemperatur: 210 grader Steketid: 5-10 minutter Kransekakebitene skal kun ha en «stekeskorpe». Avkjøles. Pisk opp sjokoladekremen og stryk opp kremen på kransekakeplettene som spisse, lave hatter. Settes kjølig før de dyppes i sjokolade. (Smelt sjokolade over vannbad og tilsett litt kokosfett for å gjøre sjokoladen tynnere) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/60289-sarah-bernard/#findComment-260977 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.