Gå til innhold

Vil plutselig spise hele natta


gurvin

Anbefalte innlegg

Lille Julie på snart fire mnd har helt siden fødselen hatt et greit søvnmønster, men for en uke siden forandret det seg.

Plutselig ville hun ikke legge seg i egen seng (har gått strplende hittil), og da hun endelig sovner våkner hun i ca. 02-03 tiden og vil deretter ha mat hver time ca. Har prøvd å lure henne med smokken, men det er ikke den hun vil ha. Kan nevne at jeg har begynt å gi henne små porsoner med grøt på kvelden (i 1800 tiden). Og at sovner ca kl. 20.00.

Er det øke-netter, kosebehov eller trenger hun mere grøtmåltider. Er ganske trøtt og sliten nå etter hele tiden å bli vekket...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Anette Huitfeldt, jordmor

Kjære gurvin. Det er ikke uvanlig at barn kan bli mere urolig etter at fast føde er introdusert. De fleste barn er ikke klare for annen mat før de er 4-6 mnd.alt ettersom trivsel og vektøkning. Da begynner man forsiktig med 1-2 ts.for så å øke gradvis. Det kan være lurt å gi henne grøten tidligere på dagen slik at ikke måltidet kommer for tett opp til kvelden. Fast føde er uvant og tyngre fordøyelig slik at dette kan plage henne på natten. Du kan evt. prøve å vente litt med å gi grøt for å se om søvnmønsteret faller tilbake til det hun hadde før du introduserte grøten.Hvis hun har en tilfredsstillende vektøkning haster det ikke med å gi grøt.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...