Gå til innhold

Hva fyller man bakt potet med?


Anbefalte innlegg

Der har jeg ikke vært, og jeg har stort sett bare spist sånne man dytter i seg i Oslos gater - natterstid.

Men det er klart... ved siden av en biff gjør det seg, men alene? Nei, ærlig talt! :)

Jeg kan godt spise det ved siden av en biff jeg, men det er nok stor fare for at selve biffen blir liggende igjen!

Fortsetter under...

Jeg har aldri forstått hva det er med nordmenn og bakte poteter. Finnes dette i andre land?

Jeg fatter ikke hva som er godt med det. Har prøvd det noenganger bare for å få konstantert at dette er et høyst oppskrytt måltid.

Herregud - du er for ung ! For 10-15 år siden så var det baktpotet man spiste som nattmat - med masse smør,bacon og mais. Kebab hadde vi ikke hørt om den gangen !!

Annonse

Herregud - du er for ung ! For 10-15 år siden så var det baktpotet man spiste som nattmat - med masse smør,bacon og mais. Kebab hadde vi ikke hørt om den gangen !!

Kanskje det ikke er han som er for ung, men du som er for gammel... *ler*

Tenker tilbake på kosten i oppveksten, og hvor rart det var de første gangene jeg fikk lasagne og taco.

Husker Lasagnen godt, hjemme hos en venninne.

(Hos oss var det fiskeboller, pannekaker og ingen eksperimentering...)

Kanskje det ikke er han som er for ung, men du som er for gammel... *ler*

Tenker tilbake på kosten i oppveksten, og hvor rart det var de første gangene jeg fikk lasagne og taco.

Husker Lasagnen godt, hjemme hos en venninne.

(Hos oss var det fiskeboller, pannekaker og ingen eksperimentering...)

hehe - ikke vær frekk her nå!!!!!!

Jeg har aldri forstått hva det er med nordmenn og bakte poteter. Finnes dette i andre land?

Jeg fatter ikke hva som er godt med det. Har prøvd det noenganger bare for å få konstantert at dette er et høyst oppskrytt måltid.

Jeg kunne ikke vært mer enig med deg, SDD. Bakt potet er inkarnasjonen av alt som er gørr. Den eneste måten det kan bli spennende på, er å pøse på så mye fyll og tilbehør at man like gjerne kan droppe selve poteten.

Dip fra maarud (rømme og dip-pose). Det er den absolutte favoritten da.

Kryddersmør kan også brukes.

Eller mais, ost og ev. skinke/kjøttdeig dersom du vil lage et måltid ut av det.

Poteter uten folie, med et strø av havsalt på seg, i ovnen på 200 grader i en time.

Slafs.

Herregud - du er for ung ! For 10-15 år siden så var det baktpotet man spiste som nattmat - med masse smør,bacon og mais. Kebab hadde vi ikke hørt om den gangen !!

Det er derfor jeg husker bakt potet. Før kebaben kom var det nemlig det som var "inn". Men jeg forsto aldri det store med denne bakte jævelen.

Jeg kunne ikke vært mer enig med deg, SDD. Bakt potet er inkarnasjonen av alt som er gørr. Den eneste måten det kan bli spennende på, er å pøse på så mye fyll og tilbehør at man like gjerne kan droppe selve poteten.

Enig med deg.

Potet i seg selv er ikke noe man skal spise alene, ei heller med litt smør og noen maisbiter.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...