Freya Skrevet 20. november 2002 Skrevet 20. november 2002 Hei! Jeg har masse kjøtt som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med! Jeg har en hel del elgkjøttdeig, ca en kilo ytrefilet av rein og ca 400 g kyllingfilet. Jeg kunne tenke meg å lage karbonader/kjøttkaker av elgkjøttdeigen, og lage en farse av kyllingkjøttet. Er det noen der ute som har noen gode oppskrifter på elgkjøttkaker/karbonader og hvordan man skal lage kyllingfarse? Tar også gjerne i mot forslag på hva som kan gjøres med reinfiletene. På forhånd takk! ) 0 Siter
Nyco Skrevet 20. november 2002 Skrevet 20. november 2002 De kan fryses og pakkes. Sendes til Nyco Bruse, Fraglelia 001, 6798 Dolmarka ;0) 0 Siter
Freya Skrevet 20. november 2002 Forfatter Skrevet 20. november 2002 De kan fryses og pakkes. Sendes til Nyco Bruse, Fraglelia 001, 6798 Dolmarka ;0) Muhahah! ) Ja, det hadde du vel likt! 0 Siter
andor Skrevet 20. november 2002 Skrevet 20. november 2002 Bland ein kg kjøtdeig med 1/2 kg medisterfarse (frå Coop, som har stabil og grei kvalitet),2 - 3 egg og 1 beger seterrjome. Smak til med salt og pepper - og steik. Her i huset steiker vi gjerne opp 2-3 gonger denne oppskrifta i send,pakkar kakene individuelt og frys dei ned. Grei mat å trive til i ei handvending sidan. 0 Siter
monass Skrevet 20. november 2002 Skrevet 20. november 2002 Av elgkjøttdeigen kan du lage nyyyydelig elghakk!! Tradisjonskost fra Østerdalen. Du bare har kjøttet i en kjele sammen med rå potetbiter og hakket løk, ha i litt vann og la det koke sammen etpar timer. Med flatbrød og tyttebærsyltetøy er dette FESTMAT!!! *namm* Ble sulten, gitt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.