Gjest svin Skrevet 20. februar 2003 Skrevet 20. februar 2003 er det farlig å spise svinekjøtt som er bittelitt rødt inni? mener ikke blodig, men en anelse rosa. vet at kylling skal spises gjennomstekt og biff trenger det ikke, derfor lurte jeg på åssen det er med svin 0 Siter
Dorthe Skrevet 20. februar 2003 Skrevet 20. februar 2003 Jeg har alltid hørt at svinekjøtt skal være gjennomstekt pga trikiner. Men har akkurat lært av en kokk at det skal være svakt rosa inni. Så jeg vet ikke og er spent på svarene som kommer. 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 20. februar 2003 Skrevet 20. februar 2003 Svinekjøtt er rent i Norge, slakteriet og veterinærer kontrollerer kjøttet. Du kan trygt spise svinekjøtt som er litt rosa. Hvis det ellers ikke er skjemt av bakterier da. 0 Siter
terningkast6 Skrevet 20. februar 2003 Skrevet 20. februar 2003 Var nylig på hotell og fikk servert rosa svinekjøtt. Syntes det var litt ekkelt da, men det smakte godt. Sikkert ikke farlig. 0 Siter
naiv Skrevet 20. februar 2003 Skrevet 20. februar 2003 Det taes trikinprøve av hver eneste slaktegris. Happy meal! 0 Siter
tiliti Skrevet 20. februar 2003 Skrevet 20. februar 2003 Nei, ta det med ro, det er grundig testet her i landet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.