smurf78 Skrevet 24. februar 2003 Skrevet 24. februar 2003 hva er så mye bedre med fruktose eller søtningsmiddel kontra sukker? Næringsinnholdet er omtrent det samme 0 Siter
happy1365380345 Skrevet 24. februar 2003 Skrevet 24. februar 2003 Visste ikke at det var bedre jeg da Så derfor har jeg ikke tenkt igjenno problemstillingen... 0 Siter
Sør Skrevet 24. februar 2003 Skrevet 24. februar 2003 Hei, At det opptas langsommere i blodet. (Altså, mindre "topp" i blodsukkeret.) Med vennlig hilsen 0 Siter
Gjest malun Skrevet 25. februar 2003 Skrevet 25. februar 2003 Fruktose gir en tydeligere søtsmak, dermed trenger du mindre av det enn av vanlig sukker for samme smaken. 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. februar 2003 Skrevet 25. februar 2003 Fruktose gir en tydeligere søtsmak, dermed trenger du mindre av det enn av vanlig sukker for samme smaken. Veeeel... Mine to kolleger sier motsatt, at de faktisk synes de må ha mer fruktose for å få samme søtsmaken som av sukker. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 25. februar 2003 Skrevet 25. februar 2003 Veeeel... Mine to kolleger sier motsatt, at de faktisk synes de må ha mer fruktose for å få samme søtsmaken som av sukker. Det kan nok være en smakssak, det ja. Og kanskje variere litt i forhold til hva det brukes til - om det er i bakst, på grøten eller i varme drikker, for eksempel... 0 Siter
Gjest Rusle Skrevet 25. februar 2003 Skrevet 25. februar 2003 Trenger mindre fruktose enn vanlig sukker for at søtsmaken skal bli den samme. Jeg tåler vanlig sukker dårlig, så dermed er fruktose bra for meg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.